Мая Манолова цъфна върху капака на кола!

Мая Манолова светна на капака на кола

Народната избраница, известна като най-яростната критичка на управляващите и лично на Бойко, разкраси с ликът си колата на варненски фен.

Явно това се превръща в мода, преди мутрите слагаха по капаците на колите образи на животни или манекенки, днес хората слагат ликовете на политици. Първи русенец нарисува върху автомобилът на Бойко Борисов, веднага почитател на ГЕРБ от Кърджали, пък го надцака с образите на премиерът и Цветан Цветанов върху колата си, сега варненски фен сложи на дачията си портрета на депутатката с поразяваща уста Мая Манолова. Но, човекът не мисли да пренебрегва и Бойко,

капака на Бойко и Цветанов

Росен Марков, както се казва той, е подготвил специална изненада за премиера. Очаква се Борисов да посети Варна на 15 август. Марков му подготвил призив „Бойко, ожени се, избери българското, избери варненското“, даже човекът е приготвил като подарък албум със снимки на атрактивни варненки. Според варненеца е по-лесно да се управлява държава, а не жена. Затова според него е срамота премиерът да няма нежна половинка до себе си.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/qYclKH9wBcM

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *