Мая Манолова: Целта на ГЕРБ е да ни остави без атомна енергия и да внасяме ток!

Мая Манолова

Червената депутатка здраво критикува Бойко Борисов. Дори последното й изявление е, че ако сме оставили сегашните управляващи, накрая ще трябва да внасяме ток от съседите.

Управляващите щели да ни оставят без атомна енергетика, „Козлодуй“ и „Белене“, каза пред медиите Мая Манолова. От своя страна народният избранник от ГЕРБ Станислав Иванов пък обяви, че въпросът на Социалистите на референдума не е експертно формулиран.

И предположи, че този въпрос е бил измислен от г-жа Манолова, защото според него не е направен добре, заяви той. От ГЕБР настояват въпроса да е по-общ защото така щяло да се получи много по-точен отговор.

Бойко Борисов

Според управляващите, хората може да са за изграждане на ядрена централа, но тя да не се издигне в Белене, обясни позицията си Иванов по въпроса за референдума. Мая Манолова го контрира, че има силно двуяко значние на думите в ГЕРБ.

Не може да се подменя волята на 770 хил. граждани, подписали се под този въпрос за нова атомна централа точно в Белене, защити се Манолова. Интересно, ако е по-общ въпроса, ще може да се тълкува, на който както му хареса, коментират от своя страна хората.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *