Мая Бежанска се самонаела в “Домашен арест”

Мая Бежанска

  Мая Бежанска хич и не мисли за кризата, защото просто не я усеща. Звездата от ситкома „Домашен арест“ си е вързала гащите със стабилни доходи и последното, което я вълнува, са хонорарите й от Би Ти Ви и театъра.

Мая и съпругът й Владимир Войновски от години се издържат от ресторантьорство и от обслужване на кинопродукции, снимани у нас.

Бежанска е не по-малко оправна от героинята си в „Домашен арест“ Анастасия. Също като домакинята в ситкома актрисата е успешна бизнес дама и често дава тон в живота и делата на любимия си мъж. Именно идеите на Мая са тези, които пълнят семейната хазна. Макар, че двамата със съпруга й Владимир разполагат с достатъчно доходи, те не спират да експериментират и с нови дейности.

Освен успешни барове в центъра на София, звездното семейство има и друг много печеливш бизнес.

Преди десетина години актрисата увещава съпруга си да отворят фирма за наемане на статисти за кино- и тв продукции и за разпространение на видеофилми. И ако търговията с дивидита днес не е много рентабилна, то от кастингите фамилията успява да си докара солидни комисиони.

Мая Бежанска и дъщеря си

Дори с ангажиментите си в „Домашен арест“ Мая успява да намери време за задълженията си в частната си компания. Тя лично одобрява кандидатите за епизодичните роли в наши и чужди филми, реклами и сериали.

Агенцията им е една от най-известните в бранша и се казва „Талънт партнърс“. В нея освен Войновски и Бежанска работят още Христо Димитров, актьорът Александър Косев и режисьорът Виктор Божинов. И всеки печеливш процент, съобразно приноса си.

Любопитно е, че същата фирма се занимаваше и с подбора на актьорите за „Домашен арест“. Затова и някои побързаха да обявят, че Бежанска е връзкарка в сериала.

„Те са същинска телевизионна мафия. Никой не може да се вреди на екран, без да е минал през тяхната фирма и да му вземат процент“, възмущават се мнозина в актьорските среди, но Мая не се впечатлява от подобни обвиненя.

Тя е категорична, че участието й в Би Ти Ви сериала няма нищо нередно и задкулисно.

Комедийната актриса е доволна, че с мъжа й имат достатъчно и добре платени служебни ангажименти и не им се налага да разчитат на мизерни заплати. Големите доходи позволяват на съпрузите да живеят като бохеми и без мисъл за бъдещето.

„В живота ми няма никакво планиране освен сватбата и детето ни! Аз обичам да съм спонтанна и хаотична. Хич не сме пестеливи. Работим, за да се забавляваме, да пътуваме, да живеем! Нямаме събрани средства за старини“, откровеничи актрисата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *