Майкъла спря пържолите от менюто на “червените”

Георги Илиев-Майкъла

  Прищевките на новия шеф в ЦСКА Георги Илиев са на път да докарат до лудост треньора Стойчо Младенов. Майкъла се оказал по-зъл финансист дори и от Симеон Дянков, разказват източници от „Армията“. Орязал дори и най-належащите разходи на ЦСКА за храна и медикаменти. „И преди нямаше пари, ама сега – хич“, жалват се от отбора.

Голямата разправия станала преди мача с „Черно море“ във Варна. Майкъла забранил да се ходи на лагер от предния ден и казал на Стойчо, че отборът ще пътува за морето в деня на мача. На Младенов му се изправили косите, тъй като двубоят бе от 12,30 на обяд.

След протестите на треньора Илиев мислил, мислил и измислил абсурдна ситуация. Наредил на Младенов да определи стартовия състав от предния ден. 11-те титуляри щели да хвърчат със самолет, а останалите да се лашкат с рейса до Варна.

„Значи, ако трябва да направя смяна, ще пускам някой от автобуса, така ли?“, недоумявал Екзекутора. След пазарлъците Майкъла отпуснал още 7 билета за полета до Варна. Останалите от екипа – лекари, масажисти и служители се натоварили на рейса и отпътували още призори.

Стойчо съвсем изкрейзил, когато разбрал за новото хранително меню, определено от Майкъла. Директорът наредил играчите да не бъдат хранени с телешко месо, понеже било много скъпо. Орязал порциона и от свинското. „Повечко супички ще им давате“, гласяло нареждането. На всичкото отгоре пържоли не се полагали на Стойчо и помощниците му Анатоли Нанков и Петко Петков.

„Вие не играете, за какво ви е само да маате месо?!“, аргументирал се Георги Илиев. Младенов се ядосал, че по разкладка трябва да кара само на хляб и вода.

От забраната за мачове в провинцията да се пътува ден по-рано, Майкъла пресметнал, че ще спести много пара. Заради това Стойчо Младенов вече се чуди как ще пътува за следващото гостуване срещу „Пирин“ в Гоце Делчев. Дотам са 200 км, които се пътуват близо три часа заради натовареното движение след Благоевград.

Майкъла се стиснал понеже по договор се е ангажирал да свали бюджета на ЦСКА под 9 млн. лева. От всяка спестена сума под тази черта той щял да получи 30% бонус, гласяла клауза. Затова бившият халф вече пести даже от закуските на „Армията“. Освен храната били сериозно орязани и медикаментите. Не е ясно обаче дали футболисти и треньори няма да се разбунтуват, опасяват се в клуба.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *