Лилянa Павлова пръска по 26 бона на година, за да е красива

Лилянa Павлова

  Близката до сърцето на Бойко Борисов бивша министърка на регионалното развитие и благоустройството Лилянa Павлова харчи за външния си вид сума, с която може да си купи „Ауди „. Тя се подлага всеки ден на най-модерни терапии за лице и тяло и не се замисля да плаща по 9600 лева на година за фризьор.

За качествени козметични продукти като очна линия, руж и гланц за устни отделя по 1080 лв. на година.

Само за гладкото си лице фаворитката на Борисов дава по 4800 лева. тя ползва най-модерните маски – със злато и мед, в прочуто столично спа студио. Маската е известна с действието си като „природния ботокс“. Една процедура струва 100 лева, а Павлова всяка седмица се грижи кожата й да няма бръчица. Фризьорският салон, който бившата министърка посещава, се намира в сърцето на столицата и само издухването на косата със сешоар в него струва 70 лв. Лили държи да изглежда перфектно и въобще не се замисля да харчи космически суми за визията си по четири пъти на седмица.

Боядисването на косата й е 150 лева и за 12 месеца се натрупва сума от 9600 бона.

За възстановяващи процедури за коса с кератин, на които ходи три пъти седмично, пък плаща допълнителни 1800 лева на година.

Маникюрът й струва 50 лева, а педикюрът – 70. За година се получават 3600 лева. Скъпарските парфюми с които облива тялото си Павлова, се продават по 150 лева флакончето по моловете. Бившата министърка използва обилно количество и затова харчи най-малко по 4 опаковки на година, което прави 600 лева.

По този начин за година се натрупва сумата от 26 280 лева, които обявената за отличничка на предишния кабинет профуква за външния си вид.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *