Лекари зад каката на Бойко

Д-р Красимира Иванова
Д-р Красимира Иванова

  Лекари от „Шейново“ застават твърдо зад кандидатурата на сестрата на Бойко – д-р Красимира Иванова, да бъде избрана за шеф на престижната болница, научихме от свои източници в докторските среди.

Конкурсът за нов началник се налага, след като д-р Таня Андреева, която управляваше до неотдавна болницата, бе избрана за здравен министър.

В момента сестрата на Бойко е началник на неонатологията в най-голямата общинска АГ болница „Св. София“. Многобройните й пациентки я хвалят, че е изключително отговорен професионалист, помогнала на стотици майки, чиито деца са се родили сьс здравословни проблеми.

Д-р Красимира Иванова„Д-р Иванова има право на професионално развитие. Работата й няма нищо общо с изявите на Борисов и тя не бива да става жертва на безпринципни политически игри“, защитават я ъ от „Шейново“.

Въпреки че бившият премиер се противопоставил на кандидатурата й заради притесненията, че ще обвинят в ходатайство, ако я изберат, каката не отстъпвала от намеренията си да се пробва в конкурса.

Красимира Иванова преживя изключително тежка перипетия през миналата година, когато лекарите от Военномедицинската академия й отстраниха успешно мозъчен тумор. „Сестрата на Борисов можеше да замине на лечение навсякъде в чужбина, но предпочете българските специалисти. Решението й е достойно за уважение“, коментират в лекарската гилдия, в която Бойковата кака се ползва с изключително висок авторитет.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *