Кръвожадни кучета глозгаха жена в Борисовата градина, докато ги храни!

Борисовата Градина

Онзи ден глутница изгладнели кучета разкъсали жена, която ги хранела. Инцидента се разиграл в  Борисовата градина близо до Езерото с лилиите, съобщават очевидци.

Хората веднага се обадили на 112 и само за броени минути на мястото пристигнали полицаи и екип на Бърза помощ. Според свидетелите, псетата били заловени и отведени, предполага се в приют на „Екоравносвесие“, но това все още не е потвърдено официално. След забраната да се хранят бездомните псета, Манол Нейков от общинска фирма “Екоравновесие” сподели, че подопечните му много трудно намират човека, който храни бездомните кучета, защото комшиите не

Бездомни животни

искали да ги издават. В момента санкцията за хората, хранещи бездомните животни е от 1000 – 2000 хиляди лева. Но, според Нейков, все пак хората имат право да не издават кой храни кучетата, защото ако не са нахранени те ще нападат повече, логично заключава той. В момента една от клаузите на Закона за защита на животните е бездомните кучета да бъдат кастрирани и връщани там от където са взети. Животните възприемат тази територия  за своя и след това я защитават яростно, това е един от проблемите на закона, смятат хората.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/-Giyz6BxrZA

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *