Край! България фалира!

България фалира?!?

Докато премиерът обикаля света и реже лентички по магистралите, страната фалира, алармират икономистите. Според тях това се криело старателно от Бойко Борисов и компания.

Но признаците са налице, последните проблеми с изплащането на пенсиите и поредната порция намалени заплати на държавните служители.  За сега този факт се крие старателно, а и повечето медии не смеят да поразровят в герберската политическа фасада.

Според запознати, в момента положението е толкова сериозно, че дори остатъка от финансовия резерв няма да бъде достатъчен за справянето с критичната ситуация в страната.

Вицето кипи от идеи

В момента Българи я е изправена пред  два избора или да тегли пореден заем от  Международния валутен фонд със съответните рестриктивни мерки за народа или предсрочни парламентарни избори. Да, но и двата сценария не са по вкуса на Бойко Борисов.

Тъкмо затова той е мобилизирал целият интелектуален  ресурс на ГЕРБ да търси спасителни варианти. Някой от който са данък на лихвата върху депозитите, данък върху пенсиите и прочее „гениални“ идеи на Симеон Дянков, кои от кои по абсурдни.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/L-KZ-9xTGAg

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Край! България фалира!"

  1. Vesi   30.10.2012 at 17:07

    Vye…zvuchi seriosno!! 🙁

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *