Кооперацията на Бербатов в София – незаконна!

Димитър Бебратов

Комшия на именития футболист призова органите на реда да направят ревизия в кооперацията на бул. „Бъкстон“ 50, в която живее Димитър Бербатов. Това пожелал неговият комшия Иван Тонев.

Според човека, би трябвало сградата да се обяви за незаконна. Тонев заявява, че инвеститора построил въпросната сграда – „Мегатурс 1”, е пуснал молба за  фалшиво право на строеж с което увеличил площта й с 68 квадрата. По този начин фирмата се облагодетелствала неправомерно с един надстроен апартамент на четвъртия етаж. Като от „Мегатурс 1“ са подправили всички подписи на съкооператорите, включително и този на Бербо. Подписите били приложени към

Сградата на Братя Бъкстон 50

протокола от 17 февруари 2005 година за установяване годността  на сградата. Шокиращото е че всички подписи били  изфабрикувани шест дена след издаването на акт 15. Съкооператорите научили още нещо фрапиращо – оказали се учредители на право на строеж на трафопост без да подозират за това. Все още не е ясно кой ще поеме отговорността за тези безобразия, тюхка се Тонев, след като Бойко Борисов, като кмет уволни главният архитект на район „Витоша” Георги Станоев. Сегашният кмет на София  Йорданка Фандъкова също е уведомена за произвола, очаква се решение от общината.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/zrjIyfF9yEM

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *