Коко Каменаров и Насо Бонуса спят с една любовница в БНТ

Коко вкара любовницата си в БНТ

Шефът на БНТ Коко Каменаров кръшкал пред погледа на жена си Радина Червенова, гръмна в социалната мрежа. Оказва се, че началничката на Търговска Дирекция в БНТ Биляна Лаундс върти двама от шефовете си на оная си работа.

Палавата дама не излизала от кабинета на отговорния директор на БНТ Коко Каменаров. Но, когато той не бил там веднага се забивала в кабинета на члена на УС на БНТ Атанас Кацарчев.

Днес отровната неприязън между двамата босове на все по-негледаемата телевизия, вече прави за смях и двамата пред всички на „Сан Стефано”№29. Всъщност именно Коко довежда Биляна Лаундс през май месец на държавната хранилка, споделят  запознати. Показателно за кадруването в тази телевизия е, че тя е уеб специалист и няма и грам понятие от телевизия и реклама, но отговорният директор я нарочил за супер спец.

Атанас Качарчев

В момента въпросната палава дама Лаундс се ползвала с безграничното доверие на ръководството на БНТ и на управителния съвет и кадрува в телевизията. Даже, според работещите в държавната телевизия, по нейна препоръка вече са паднали няколко глави на работещи в медията. Като с предимство за гонене са онези, осмелили се да изразят съмнение в уменията и …

Вероятно сега по препоръка на Бойко Борисов те ще отидат да пасат овце. Това беше неговата най- гореща препоръка към безработните. Докато некадърните любовници стоят на постовете, докато са удобни разбира се.

Премиерът съветва неудобните да станат овчари, докато тези покрай него и другите управляващи, както и техните любовници, стоят и клатят крака зад бюрата. И това е до време разбира се.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/4pyJG5ao6Ds

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Коко Каменаров и Насо Бонуса спят с една любовница в БНТ"

  1. гражданин   12.11.2012 at 23:51

    Много адекватна статия, истината за истината…БНТ е негледаема, семейна телевизия-неудобните(в тази графа влизат хората с образование, умствен капацитет, специализация, но без да са роднини, доносници и подлизурковци)са изхвърлени…И чудесата започват да се творят…данъкоплатеца пък плаща солено, за продукция, която никой отдавна не гледа!!!Г-н Борисов, може да помогне на безработните“овчари“ като пренасочи заедно с Дянков паричките за това недоразумение Бонуси На Тиквите-БНТ за социални дейности и проекти към обществото!!!БНТ е частна отдавна и никога не е извършвала обществена функция и няма как да се сравнява с BBC!!!А то това с некомпетентните служители е повсеместно от малките „комунистически“ шефчета и техните провинциални любовници в Благоевград, Русе до Пловдив и Варна.Тези центрове нямат програма, не са гледани-просто отдавна трябва да са оставени просто на кореспонденти!!!А с цялата „алчност“ и некадърност някаква недоразвита журналистка Екатерина Генова е шефка на повече телевизия/БНТ САТ, БНТ2 И РТВЦ-та/и пак некадърност и удря на кухо!БНТ гълта пари и е ненужна, а сега се прави и БНТ София за чии?Идват избори…помислете отново

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *