Златко Баретата влезе в бизнеса с казина

Златко Баретата
Златко Баретата

  Хазартният бизнес на Златко Баретата е в разцвет, научихме от редовни играчи по казината.

Съпругата му контролира голям холдинг, който стопанисва обекти в цялата страна, включително в София. Името на Златомир Иванов отдавна не присъства в регистрите заради лощата му слава на наркобос.

„Комисията по хазарта забрани залагането в стотина интернет сайтове и това върна играчите към залите в казината. Те вече не са като едно време. Всичко е електронно и с тъчскрийнове. В кризата всеки се надява да удари кьоравото“, разказва бохем от София, който прекарва по 20 часа в денонощието по казина и познава всички тънкости в занаята.

Казино
 

Достоверни източници твърдят, че Златко Баретата разчитал основно на хазарта, за да печели пари, и че този бизнес днес е много по-доходоносен от други рискови занимания. Всъщност той залагал на легални приходи още от 2009 г., преди ГЕРБ да дойде на власт. През годините дори раздал няколко милиона с изгодни лихви на няколко строителни предприемачи, за да легализира доходите си.

Днес той поддържа стандарта си на живот основно от легалните приходи от казината, което му гарантира стабилни и напълно законни приходи.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *