Защо си тръгнаха Ани и Виктор от bTV?

Завръщането им на екран ще е на 2 септември
Завръщането им на екран ще е на 2 септември

  Ани Цолова и Виктор Николаев са напуснали Би Ти Ви не заради цензура, а заради пари, мълви се усилено в тв съсловието. В началото на седмицата гръмна изненадващата вест, че тандемът се мести в Нова телевизия. В интернет форумите се прокрадна версията, че те са били уволнени заради остри критики срещу правителството.

Истината обаче се оказа по-различна. Според запознати Николаев и Цолова са се преместили за тройно по-високи заплати. В Би Ти Ви те вземали по 4000 лева месечно и още по 1200-1300 лева хонорари, в зависимост от рейтинга. В „Нова“ успели да ги съблазнят с по 15 бона на калпак. Ани и Виктор до последно се колебаели дали да приемат, но в крайна сметка решили да рискуват.

Ани Цолова и Виктор Николаев От години именно сутрешният блок е големият проблем на Нова телевизия. Затова шефовете на канала решили да не се циганят, ами директно атакували журналистите с бомбастични заплати. В Би Ти Ви приели със сълзи решението им да си тръгнат. Някои дори не вярвали на новината и смятали, че е жълта псевдо сензация. Най-сломена била шефката на новините Люба Ризова, която лично наложи и утвърди екипа. Според нейни колеги от Би Ти Ви тя дори се разплакала, когато научила, че любимците й си тръгват. Очаква се и още хора от екипа на сутрешния блок да се преместят в „Нова“.

Ден след решението си да се преместят Цолова и Николаев отишли в Би Ти Ви, за да почерпят с бонбони „Мерси“ колегите си. Оказало се обаче, че пропуските им вече са невалидни и нямало как да ги допуснат в сградата на медията. Така новинарите се събрали в близко заведение, за да пийнат по едно за раздялата.

Сутрешният блок на Виктор Николаев и Анна Цолова по „Нова“ стартира на 2 септември. Тогава се връща на екран и „Тази сутрин“ по Би Ти Ви. Все още вървят всевъзможни спекулации за това кои ще водят емисията. Най-вероятно това ще са Виктория Петрова и Светослав Иванов. Според мълвата в момента се водели преговори и с Ники Дойнов от „Нова“, който обаче не бил много навит да напуска работата си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *