Зарази тровят почивката на туристите по Черноморието!

Три тона фекалии се изливат всеки ден в Черно море!

Според специалистите, грози ни съвсем реална заплаха на есен да си имаме  истинска епидемия от жълтеница в България. Като основна причина за тази опасност, епидемиолозите сочат капанчета по плажовете и  нечистотиите в морската вода.

Известно е, че хигиената по тези заведения не е приоритетна за собствениците, а в морето се изливат фекалиите на курортните градове. Инфекцията щяла да се разрази с пълна сила на есен, понеже инкубационният й период е около 30 дена. Освен жълтеница, летовниците по нашите курорти за заплашени и от  летен грип.

Отходният канал на Созопол - само на метри от яхтеното пристанище

Този грип се характеризира с висока температура, болка в мускулите, диария и повръщане. Има и по тежки случаи, в които човек само за един ден се обезводнява и колабира.  С подобни такива симптоми на ден в болницата идват между осем и петнадесет пациенти, а постъпилите с хепатит са между пет и шест души, като до обяд онзи ден в детското отделение са приети шест деца до 8 години.

Отходен канал излива кафява течност до плажа в Бургас

 В момента лечебниците по морето били претъпкани от хора и докторите буквално нямало къде да настаняват пациентите. Лекарите се оплакват, че не могли да връщат хората понеже така се разпространяват заразите и призовават, хората да не водят децата си на море.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/RjUvVf6iL5s

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Зарази тровят почивката на туристите по Черноморието!"

  1. Росица Ризова   10.08.2012 at 8:55

    Мога да кажа, че от бисер морето ни се превърна в клоака. Все по- малко ми се ходи като виждам каква мръсотия е и по плажа и във водата. Защо се получи така пренаселено ли стана? По- рано по- малко хора ли ходеха на море? По- добре беше и човещина имаше.

    Отговор
  2. 1   30.11.2022 at 15:12

    1

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *