Закъсалият в Благоевград уличен музикант бил отарашил банка с пласмасов пистолет!

Димчо Пасков

След като вчера разказахме историята на закъсалия уличен музикант в Благоевград – Димчо Пасков, той се оказа по-известен като елховския Остап Бендер.

Безспорно талантливият музикант се бе отправил на злополучния гурбет в южната ни съседка. Преди да отиде в чужбина, той развличал минувачите с виртуозните си изпълнения на класическа китара в градинката пред сградата на община Бургас.

Димчо Пасков иска 1500 лева

Музикантът станал известен на медиите още през далечната 1994 година, когато въоръжен с пластмасов пистолет играчка ограбил … банка. За своя дързък обир, той лежал 6 години в Бургаския затвор, където не стоял бездействайки, а назубрил наизуст наказателния кодекс.

Даже се изживявал като юрист и съветвал другарите си по съдба. Наскоро той дори осъдил държавата да му плати 3 500 лева за претърпени не имуществени щети при незаконен арест, продължил 6 месеца и 11 дни. Димчо Пасков е обвинен за кражба, но после оправдан. В момента музикантът със своето семейство бедства в Благоевград, след трагичен опит за гурбет в Гърция.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/gEYPdRpaQyU

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *