Журналисти масово отказват офертата на Бареков да работят в правителствената ТВ7

Николай Бареков

  Много журналисти са отказали на говорителя на властта Николай Бареков да приемат офертата му за работа в ТВ7 и в новите му телевизионни проекти. Водевилният водещ ще разчита на силиконови хубавици, които сам ще обучава за репортерки, твърдят вътрешни хора. Това е била целта на летния кастинг на плажа под наслов „Слънчево момиче“, където журиращият Бареков не е пропускал да коментира телесните недостатъци на кандидатките за журналистки и да пуска тъпи вицове.

В момента на бързи обороти текат репетиции с невръстните призьорки, които скоро ще видим на екран. Верният паж на Бойко има опит с обучението на красавици. Той пусна като водеща бившата адреналинка Жана, чиито сериозни политически гафове минават като весели раздумки в кафенето. Колежката й от дуото в „Господари на ефира“ Яна също е имала амбиции да бистри политиката от екрана, но заради порно клиповете в интернет е отрязана от кастинга.

Новите силиконови попълнения в екипа на Бареков ще са част от подготвяната медийна офанзива на властта за изборите. Целта е хубавиците да поднасят микрофоните на „правилните“ политици за обругаване на всички инакомислещи и да рецитират бодри репортажи за властимащите. Ще бъде представена и гледната точка на „обикновените хора“ по вътрешен сценарий с натъкмени мнения. В свой коментар журналистът Иво Инджев предвижда медийна война срещу враговете на ГЕРБ: Призовава да се вгледаме в някои явни размествания в собствеността в ръководството на вестниците и най-вече на телевизиите, коит вече започнаха да бомбандират.

Подставени лица на властващите купиха и канала Би Би Ти. Идеята им е да бъде окрупнен досегашния наказателен отряд под влиянието на говорителя Николай Бареков в ТВ7 и да се роди от това нещо като „новинарска телевизия“ ТВ7 плюс“.

Няма съмнение, че медийната шумотевица ще бъде подплатена с много пари и коварни хватки. Властта има лостовете да затрудни инакомислещите с някои лицензионни режими, с някои съвети към бизнеса да не рекламира тук или там. Компрометираният Бареков само ще изпълнява любимата си роля на марионетка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *