Духът на Чочо броди из дома му

Чочо Попйорданов

  Странни неща се случват в дома на Чочо Попйорданов, който си отиде при нелеп инцидент на Великден. Той не можа да се порадва на осиновената си дъщеря Катя, но я навестява всеки ден. Жена му Даниела разказва, че в стаята на малкото момиченце лампите се палят и гаснат сами: „Вечер оставям Катето в креватчето да спи, гася и отивам по другите стаи. Когато се върна да я нагледам, вътре свети. Опитах обратния вариант – оставям крушката включена, връщам се след малко и вече е тъмно“.

Малката вече ходи, но контактът е високо и не би могла да го стигне сама. Затова Даниела е убедена, че духът на мъжа й броди наоколо и ги пази. Доказателство за това са и статуетките върху камината, които мистериозно се местят или падат сами. Вещи в науката езотерика твърдят, че тези явления са напълно в реда на нещата.

Даниела разхожда малката Катя дни след осиновяването й

Душите на умрелите 40 дни след смъртта им витаят и не могат да се разделят със земния свят. Те се грижат за близките си, пазят ги и ги утешават. Когато се успокоят, че са завършили земните си дела, отлитат в астрала.

За подобен феномен съобщи и председателят на Съюза на артистите в България Христо Мутафчиев в предаването на Цветанка Ризова и Димитър Цонев: „В кабинета ми има една снимка на Ал Пачино. Той е любимият актьор на Чочо. Изведнъж снимката падна сама. Поглеждам през рамо и викам: „Чочоо!“. А Вальо Танев допълва: „Не така!“. Сигурен съм, че е Чочо, той си е дивак и не спира да прави номера“.

Миналия четвъртък се навършиха 40 дни от трагичната гибел на обичания от всички актьор. Хъшовете от хитовата постановка в Народния театър, приятели и почитатели се събраха в църквата „Свети Георги“, за да почетат паметта му. След отслужената панихида отидоха на гробищата в Бояна, където се случи нелепият инцидент.

Вдовицата Даниела е улисана в грижите около малката Катя и бавно започва да преодолява шока от загубата. Тя е инженер в метрото, но работи от вкъщи и няма никакво намерение да записва детето на детска градина. Ще си го гледа сама. Записала го е на детска кухня. Когато се наложи да излезе, я замества майка й, както и бащата на Чочо – Иван Попйорданов.

Момиченцето е на година и четири месеца и поразително прилича на Чочо въпреки че той не е биологичният му баща. Чочи, както я наричат всички, му е одрала кожата. Това особено личи сега, когато я сравнят със снимката на актьора на същата възраст. Още когато му я показали за първи път в детския дом, Чочо останал поразен. Кръстили я естествено Катерина – на майка му, която си отиде от този свят месец по-рано.

Осиновяването станало бързо, явно служителите са видели в списъка на чакащите името на известния актьор.

Катя заживяла в неговия дом ден след погребението му. Тя вече бърбори отделни думички. Онзи ден й попаднало списание със снимка на Чочо на корицата. Малката възкликнала „тати“ и го целунала. Така е научена, защото Даниела всяка сутрин я буди с неговата снимка. Катерина отваря очи и го целува.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *