Децата на политиците масово се уреждат на висши държавни длъжности, без квалификация!

Петър Стоянов

Едно време имаше такъв роман, за младите комунисти. Е, времената се менят, но нравите не. Сега докато младежите в България се гънат в безработица и безизходица, децата на нашия политически елит – се уреждат на топли синекурни длъжности.

Нищо, че нямат, нито ценз, нито квалификация. Например Дилян Пеевски беше шеф на пристанище Бургас когато бе на 19 години! Сред шефовете на АЕЦ „Козлодуй“ се кипрят две кипри мацки на по 24 и 21 години.

Сега племенника на Петър Стоянов е на хубавата длъжност – заместник-кмет на град Пловдив. Според интернет форумци момъкът е голям късметлия – на 23 – 24 години вече се издигна на тоя пост, което му вещае голяма кариера.

Племенникът на Петър Стоянов стана зам.-кмет на Пловдив

Така както е тръгнало нищо чудно един ден също да стане президент на България, подобно на чичо си, взимайки за пример старта на кариерата му. Всъщност тайната не е голяма, според източници от средите на ГЕРБ, баща му е платил една торба кеш пара на ГЕРБ, за да му купи този пост.

Kато преди това нe забрави на себе си да уреди евродепутатско място, а сега на обичният си брат иде ред да подсигури топлото местенце на конституционен съдия – Млада гвардия!

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/MZOSUmV3MDg

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *