Деси Зидарова цъфна в съда … без сутиен!

Деси в съда

Моделката  Деси Зидарова присъства в Съдебната палата облечена доста скандално на гледането на мярката за неотклонение на нейната половинка Михаил Младжов.

Скандалното в случая бе, че Деси Зидарова дойде облечена доста предизвикателно за съдебна зала, одеждите й подхождаха по-скоро за парти, отколкото за съд. Освен това красавицата накара адвоката си да изгони всички медии от съдебната зала. Актрисата – модел  носеше  тънка ризка с гол гръб на голо, без сутиен. Така вместо да си гледат съдебния процес, юристите не отлепяха очи от пазвата на Деси. Но

Деси Зидарова излиза от залата

въпреки съблазнителното облекло, магистратите оставиха бизнесмена Младжов в ареста.  Апелативният съд счете, че събраните доказателства по неговия процес са достатъчни, за да се направи извод, че заподозреният е виновен за престъплението, в което е обвинен. Нямало риск бизнесменът да се укрие от закона, но имало реален риск Младжов да извърши друго престъпление, за да прикрие следите си – след тази обосновка Мишо Младжов остава да спи в ареста.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/3MmqfCwxA-I

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Деси Зидарова цъфна в съда … без сутиен!"

  1. SS   18.11.2012 at 13:31

    Бая курове ще начупи Десито.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *