Готвят историческа мегапродукция – “Дървото на живота”!

Христо Шопов

  Исторически мегасериал с работно заглавие „Дървото на живота“ подготвят трескаво продуцентите Любо Нейков и Евтим Милошев, научихме от осведомен източник. Амбицията на двамата е проектът им да бъде сред хитовете за догодина.

Сериалът ще се завърти в ефира на ТВ 7 най-вероятно през пролетта. От медията потвърдиха, че подготвят такъв сериал с продуцентите от „Дрийм тийм“, но отказаха да конкретизират кога ще го излъчват. Според запознати поредицата ще стартира още напролет.

Куп известни лица от екрана, сред които мегазвездата Христо Шопов и легендите от старата генерация Васил Михайлов и Стойко Пеев, както и изгряващи таланти, застават пред камерата на новия сериал. Говори се, че една от възловите женски роли е поверена на Аня Пенчева.

Васил Михайлов

Снимките вече са стартирали, но засега всичко се пази в пълна тайна. Всеки от актьорите е подписал договор за конфиденциалност и дължи солидна неустойка, ако се разприказва пред когото и да било. По тази причина повечето от ангажираните в сериала отричат да имат каквото и да било с него. „Това е епична продукция от типа на „Капитан Петко войвода“. Идеята е да се направи мащабен сериал, който да се съизмерва с турския хит „Великолепният век“, продаден в цял свят“, разкриват запознати с амбициозния проект. В тв средите се говори, че „Дървото на живота“ ще е най-високобюджетният сериал, сниман след 10 ноември у нас.

Запознати издават, че действието в сюжета започва с обявяването на Независимостта и ще проследи съдбните на няколко поколения българи. Очаква се да бъдат заснети поне два сезона. В първия актьорите ще ни пренесат при управлението на Фердинанд, а във втория на цар Борис III. Сценарият е все още отворен и не се знае дали ще стигне до времето на Симеон Сакскобургготски.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *