Голи снимки във Фейсбук е новата мода сред тийнейджърите!

Напоследък ставаме свидетели на нова мода сред българските младежи. Все повече тинейджъри качват разголените си снимки в социалните мрежи или ръсят псувни, не само  в училище, но и в национален ефир.

Както казва един министър: „Вижте класните стаи и ще разберете каква ще бъде държавата ни след десет години”- агресия, ниска образованост, апатия, лигаво поведение. Но кой всъщност е виновен за това? Децата, учителите или родителите? Младежите не копират ли това, което виждат и чуват по улиците, в училище или телевизията? Действително не е много приятно дванадесет годишно дете да се показва голо в Интернет, а нейните съученици да се възхищават на смелостта и. Но това не е изолиран случай. На какво се учат в училище – на агресия, насилие и манипулации. Но какъв пример им даваме и ние? Семейството е тази единица която оформя. Никой навън не може да ти каже как да се държиш и какъв да бъдеш, ако семейството не наложи стандартите. Кои са успелите в днешно време българи.

снимка Фейсбук

                    Дали момчетата и момичетата днес не порастват по- рано или подражават на големи и „по-успешни”  приятели и личности. Вината е колективна, но факт. Днес голяма част от младежи са подвластни на една нова тенденция- да показват плътта си и да ръсят нецензурни думи. Сега пак е присъщо на такива хора, но проблемът е, че по телевизията точно те се изкарват популярни, те са канени на интервюта. Във Фейсбук те присъстват като линкове. Време е обществените институции да спрат с пошлостта и да покажат сериозните стойностни неща, ако разбира се не са с грешни критерии за добро и лошо. И пак ще повторим- вижте класните стаи и ще разберете каква ще бъде държавата ни след десет години!
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/_quSsc6NMUE

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Голи снимки във Фейсбук е новата мода сред тийнейджърите!"

  1. Росица Ризова   11.08.2012 at 9:34

    Семейството е виновно, не е колективна вината. Родителите на поколението 1967г.-1979г. са стабилни, уважаващи човека личности. За това и това поколение е стабилно. Сега има родители, дето са пияници и леки жени какво да се очаква да възпитат. Заклеймявам ги тези, да живеят културните хора и възпитаните.

    Отговор
  2. Росица Ризова   11.08.2012 at 14:16

    Поколението 1967г.- 1979г. те са млади хора и те представят страната и по Оломпиади и по други форуми, тяхната дума се чува навсякъде. Другите дето са тийнейджъри, не знаят на кой свят са живуркат нали са живи това е тяхното постижение.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *