ГЕРБ: Милост за пушачите няма да има! Пушачите: Милост за ГЕРБ на изборите няма да има!

Десислава Атанасова

Здравната министърка или т.нар. „тежка артилерия”, Десислава Атанасова изригна в Сливен, че нямало да има милост за пушачите. Министърката призна, че нямала да подкрепи каквото и да е облекчение на закона за забрана за тютюнопушене на обществени места и в затворени помещения.

Според данните на кардиолозите, нашата страна е на първо място по сърдечни заболявания, а главната причина за това положение не е тежкият живот на българите, а  високият брой на пушачите сред населението, смята Атанасова.

Това провокирало правителството да се погрижи за здравословното състояние на  българските граждани. Смешното е, че  „тежката артилерия” на правителството на ГЕРБ, също е пушачка.

Но едва ли като пуши слиза пред стълбите на Министерството или се крие в тоалетните на Министерски съвет. Не случайно няколко пъти бе залавяна с цигара в ръка по коридорите на Министерството, а и според чистачките в кабинета й пепелникът е на почетно място.

Тъкмо затова и на нейния призив, че нямало да има милост към пушачите, собствениците на заведения и пушачите заявиха, че  „Милост за ГЕРБ на изборите няма да има!”.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/EXtATOdjCJE

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *