ГЕРБ да върнат милиардите, които ограбиха от народа!

  Съществуват ред важни въпроси за състоянието на България и изхода от него. До кога децата ни ще бягат от България? До кога умните и образовани ще носят вода на глупаците? До кога ще унищожавате този героичен народ? Стига робство и тиранство. „Милите“ хора да върнат милионите и милиардите. За висшите демагози – върховен съд! След като върнат ограбеното, всеки пенсионер ще може да си купи апартамент, вила, кола и да си плаща сметките.

От 9.09.1944 г. до ден днешен ни управляват все наши хора от ДС и КГБ. Никъде няма мандат 68 години. Комунизмът максимално потиска развитието на обществото. Тъй като нямаме национален идеал всички управници работят за националните идеали на други държави. Всички управляващи партии се състезават коя ще открадне най-много пари и ще ограби народа колкото се може повече. Къде бяхме и накъде отиваме? Преди 9.09.1944 г., през 30-те години сме били на пето място по жизнен стандарт и в същото време една от най-развиващите се страни в Европа. Сега в България изборите са битка на лапачите за власт и пари. Ако те останат да управляват още един мандат, с България е свършено.

Циганизирането и ислямизирането и прогонването на младите хора от страната ще изтрият България от картата на Европа. За 23 години приблизително два милиона бьлгари са погребани преждевременно. Най-важното е да стъпим на здрави морални основи. Без морал не може да има демократична, правова и социална държава. В основата на морала са Божите заповеди, а не измислените в парламента – да се краде законно. Преди да са ни погребали, трябва да оползотворим по най-добрия начин остатъка от живота си. Да се надигнем срещу управниците и да превърнем трагедията в триумф.

Народите си избират водачи, за да бранят свободата, здравето и живота им, а не да ги ограбват и унищожават. Най-добрите закони са тези, които са най-добри за народа. В момента, когато един народ си избере народни представители, той престава да бъде свободен народ. Има само един закон, който изисква всеобщо съгласие. Това е общественият договор.

Догмите на гражданската религия трябва да са прости, кратки, ясни без обяснения и тълкувания. Ако на един народ всичкото му време е заето с изкарване на прехраната, нищо добро не го очаква, освен да рови по кофите за боклук. От 23 години българските управници това не го виждат и не чуват гласа на народа, за това трябва да ги приобщим към слепоглухите. Всяко нещо, което нарушава единството на обществото, е вредно за това общество. Всички институции, които посягат на човека в противоречие със себе си и го карат да върви против себе си, са негодни. За всички грешки и всички безумия, извършени до сега от управниците, те да си плащат от собствения джоб, а не от този на народа! Трябва да се обединим старите и младите лъвове, за да изведем България от катрана с мозъци, а не с мускули. Да тръгнем срещу антибългарите ние, три милиона пенсионери и кандидат-пенсионери.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "ГЕРБ да върнат милиардите, които ограбиха от народа!"

  1. bgpobeda   04.04.2013 at 21:56

    Гласувайте за АТАКА глупаци, за да можем да ги подведем под отговорност за противонародна дейност: Национално предателство, Престъпления срещу държавата в особено големи размери и заговорничество (колаборационизъм).

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *