Гербаджийката Цвета Караянчева – компетентната по всички въпроси

Цвета Караянчева

  Госпожа Цвета Караянчева, народен представител от ГЕРБ, в последно време се изявява като специалист по всичко и тонът й е изключително самонадеян. По Бойковски тя пренебрегва фактите, а те са очевадни. ГЕРБ не се страхувал от социални бунтове. БСП създавала излишно напрежение. Истерията на БСП показвала, че ГЕРБ води правилната политика и на изборите БСП ще им диша праха.

За Караянчева увеличението на цените на бензин, дърва, ток и храни не е съществена причина за бунтове. Дянков щял да увеличи от 1 януари пенсиите и заплатите.

По въпроса за референдума за АЕЦ „Белене“ компетентната по всички въпроси госпожа Караянчева заявява, че той е предизвикан от БСП, за да провери тежеста си в обществото. За тяхно разочарование са събрали едва 700 хиляди подписа, и то при незаконни условия, но какви, депутатката отказва да отговори. Тя е далеч от истината, която накара хората доброволно да отидат до пунктовете и да поставят собственоръчно подписа си. По този начин народната представителка не уважава подписалите се граждани, които напълно законно предявяват своите искания, които им се отнемат. Българските граждани са достатъчно просветени, за да могат да преценят кое е добро и лошо за тях.

Накрая г-жа Караянчева поставя щатния въпрос излязал от устата на тяхния вожд: „Нека Станишев да обясни защо не проведе този референдум, когато беше на власт?“. Аз бих се наел да й отговоря: „Защото тогава не е стоял въпросът за отмяна на строителството на АЕЦ „Белене“. Тази отмяна не стоеше и 2 години пред правителството на Борисов, но след като неговите „апапи“ и Цветелинка построиха десетки декари панели и хиляди перки, се наложи да им осигури големите печалби, и то за много години напред. Това доведе до увеличението на тока с повече от 13%, който ще плаща целият народ, за да пълни касите на „апапите“, а може би и Бойковата, тъй като Цветелинка разиграва и неговите капитали. Да не забравяме и процентите, които се полагат на заслужилия.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *