Волейболните ни герои от Олимпиадата станаха безработни!

Братя Братоеви

Куриозното е, че няколко от момчетата, които отсрамиха България в Лондон, след завръщането си у нас се оказва, че са  …  без клубни отбори за новия сезон.

Става дума за волейболистите Николай Николов, Теодор Салпаров и близнаците Братоеви.  Въпреки тяхното впечатляващо представяне в Лондон, българските играчи са останали без уредени трансфери в  чужбина и ще трябва да се надяват на последните летни мигове да си намерят отбор.

Икономическата криза удари и волейболните отбори в Европа, и повечето клубове са направили съкращения на бюджетите си. Така, че ако нашите асове не успеят да се реализират в някое чуждо първенство, ще трябва да си намерят някой роден отбор и да трупат опит в неотговарящото на класата им родно първенство.

Теодор Салпаров

Според запознати, най-сложна била ситуацията около братя Братоеви, които щяха да сключат контракт с  участника в руската лига Шахтьор Солигорск. Но босовете на Левски Волей отхвърлиха офертата на руснаците от 160 000 евро  и сега при липса на друго предложение, ще останат в България, където заплата от 1000 лв. минава за доста висока, но едва ли е достатъчна за  разпределител №1 от Олимпиадата.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/DDL558kuzOY

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Волейболните ни герои от Олимпиадата станаха безработни!"

  1. Ваня   20.08.2012 at 13:37

    Как пък не се намери някой свестен човек да управлява и да разпредели правилно парите на всички? Оставят нещата да стигнат толкова зле и чакат някой да им каже, та да направят нещо добро. И като им се каже, направят една положителна постъпка и пак чакат. Добрината и справедливостта е постоянна. Благодаря на момчетата за превъзходното представяне в Лондон. Малко още оставаше да вземем и медали, но все пак се изправихме срещу Олимпийския шампион, какато и другите отбори, които както се видя детайлно разчертаваха схемеи по време на играта. Те брояха всяка точка.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *