Внимание патриоти! ГЕРБ вдига мавзолей на Сюлейман Великолепни!

минералните бани край Бургас

Напоследък наистина решенията на властимащите ни учудват. Един такъв пример са плановете на Кабинета, а според опозицията и личната ангажираност на премиера Борисов, минералните бани край Бургас да станат … музей на Сюлейман I Великолепни.

Султанът посещавал баните и лекувал мъчещата го подагра. Според запознати инициаторът на това решение бил министърът на културата Вежди Рашидов. Българският министър дори предприел преговори с представители на турското правителство за преустройство на историческия обект. В интерес на истината това ще стане базирано на двустранна основа – ние у нас и те у тях. От наша страна кметът на Бургас Димитър Николов побърза да обяви, че хамамът на Сюлейман I е „уникално наследство“ и предстои да стане „паметник на културата“. Според опозицията, това било позор, имайки предвид, че по времето на този султан  Османската империя достига своя зенит и задълбочава поробването на нашите земи.

Сюлейман Великолепни

В интерес на истината любимото място на султана е популярно още от IV в. пр.н.е. като „Аква калиде“ или „Термополис“. А още по-рано траките го обявяват за светилище на Трите нимфи. Там са почивали и други владетели, например: Император Траян, византийският владетел Константин Погонат и българският хан Тервел.  а хамама на султана е построен въз основа на останките от тракийските и римски бани.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/t8LGtcTocVY

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Внимание патриоти! ГЕРБ вдига мавзолей на Сюлейман Великолепни!"

 1. STEFAN D-R D TCHOLAKOV   08.09.2012 at 20:30

  ЩЕ ГО ВЗРИВИМ, КАКТО СЕ ВЗРИВИ МАВЗЕЛЕЯ НА ГЕОРГИ ДИМИТРОВ …

  ПРЕДИ СЮЛЕЙМАН ВЕЛИКОЛЕПНИ НА ТОВА МЕСТО Е ИМАЛО ИПЕРАТОРИ И ВДИГАЙТЕ НА ИМЕПЕРАТОРИТЕ МАВЗОЛЕЙ МАМАТА ВИ ДЕЙБЯ ЮДЕЙСКА ПРЕСТЪПНИЧЕСКА, А ПАМЕТНИКА НА БУЗЛУДЖА ГО РУШИТЕ !

  ХАЙЛ – ЛЕТЕ УЙЬО – БЪЛГАРИО МИЛА ЗЕМЯ НА ГЕРОЙ ..
  НЕ-СПИРЕН И МОЩЕН Е ТВОЯ ВЪЗХОД
  ДА КРЕПНЕ НАВЕКИ , СЪЮЗА НИ БОЕН
  С ВЕЛИКИЯ БРАТСКИ, АМЕРИКАНСКО-ЮДЕЙСКИ НАРОД !

  СЛАВА РЕПУБЛИКИ, СЛАВА ЮДЕЙСКО, СЛАВА НАПРЕД !

  КОМПОЗИТОР – СТИХОПЛЕТЕЦ – КУРМО У ГЪЗЕЦО НА ПЕВЕЦО !

  СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ

  http://stefan-tcholakov.com/index.php?year=1981&id=7675&title=%C7%C0%D2%C2%CE%D0%CD%C8%CA+-+4953-%D1%D2%C0%D0%C0+%C7%C0%C3%CE%D0%C0+%C7%C0%D2%C2%CE%D0%C0+%D0%C5%C3%C8%D1%D2%DA%D0

  МНОГО Е ЛЕСНО СЕГА ДА ПЛЮВАТЕ НА КУРО МИ !

  http://www.blitz.bg/news/article/153972

  ДА ТИ СЕРА НА ОБРАЗОВАНИЕТО, КУЛТУРАТА ……….. АЗ СЪМ ЗАТВОРНИЧЕСКИ ИНКУБАТОР …………. ОТ ПРЕДИ И ТОГАВА БЕШЕ ДРУГО, А СЕГА ДА МИ СКАЧАШ НА КУРО Е МНОГО ЛЕСНО ….

  НЯМА ЖИВКОВИСТ – ТИТОВИСТ ……………….. СЕГА ТИ КАКВО НАПРАВИ СРЕЩУ ЮДО – ТУРСКИТЕ УБИИЦИ …….. ?

  КОПИЛДАК, ДА ПРОЧЕТЕШ ПОЕМАТА АРМЕНЦИ И ДА СЕ НАУЧИШ, ЧЕ АРМЕНЦИТЕ СЕ БОРЯТ СРЕЩУ ТУРСКИЯ ГЕНОЦИД, А ТИ ДА МИ ЛАПАШ КУРА – ЮДО ПРЕСТЪПНИЧЕСКА ……

  АЗ ЩЕ ДОЙДА ДА ТИ СЕ ЗАКЪЛНА, ЧЕ ИМАМ ДВА ЗАТВОРИ И ТРЕТИ ЗАПРАВЕН, И ИЗГОНЕН ОТ БЪЛГАРИЯ И КАКВА ФАЙДА ОТ ТОВА ЩЕ МИ ВДИГНЕШ ЛИ РЕНОМЕТО СРЕЩУ ЮДЕЙСКИТЕ УБИЙЦИ НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ……… ?

  ЩЕ ВИКАШ ЛИ УРА ЗА МЕН И ЩЕ ЛАПАШ ЛИ КУРА НА ЮДЕЙСКИТЕ УПРАВНИЦИТЕ, КАТО СЕ НАЗЛАНДИСВАШ НА ПИСАНИЯТА КИВОРК КИВОРКЯНОВИ – СЕГА ТОЙ ДОБРЕ ХОРТУВА – ТИ ИСКАШ ЛИ ДА СЕ ВДИГНЕ ПАМЕТНИК ВМЕСТО НА ПОПА И
  КОНЯ НА СЮЛЕЙМАН ВЕЛИКОЛЕПНИ И БАЯЗИД СТРАШНИ ИЛИ ДА ВДИГАМЕ ПАМЕТНИК НА ЮДАТА КОЕН ОТВОРИЛ ВРАТИТЕ НА ВЕЛИКО ТЪРНОВО ?

  АЗ КАЗВАМ СЪЩИТЕ НЕЩА , КАКТО ДРУГАРЯТ КИВОРК КИВОРКЯН, А МЕН МЕ ХУЛЯТ ЮДЕЙСКИТЕ СВИНИ, ЧЕ СЪМ БИЛ АНТИ-СИОН-ИСТ
  ЧОЛИ БОЛИ ГО УЙЬО – ГОВОРИТЕЛ НА НЕГОВО БЛАЖЕНСТВО ..

  ЕДИН НАБОР ОТ МИСЛИ ПО НЯКОЙ ДРУГО – МИСЛЕЩИ ВЪВ ФОРУМА НА ТАЗИ СТАТИЯ ОТ“ БЛИЦ-Ъ“

  СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ

  http://stefan-tcholakov.com/index.php?year=1981&id=7675&title=%C7%C0%D2%C2%CE%D0%CD%C8%CA+-+4953-%D1%D2%C0%D0%C0+%C7%C0%C3%CE%D0%C0+%C7%C0%D2%C2%CE%D0%C0+%D0%C5%C3%C8%D1%D2%DA%D0

  Отговор
 2. Хитко   17.09.2012 at 0:05

  BG..при Сюлейманчо’ Великолепният“ в била под турско..
  евреите тръпнат в очакване на филма за голямата любов м/у Хитлер и Ева Браун..стига да намерят своята ТВ7..

  Отговор
 3. 1   30.11.2022 at 15:09

  1

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *