Внимание! “Виваком” мами потребителите си!

“Виваком”

  Ако сте клиент на “Виваком” с предплатена карта е сключите договор по някой план, предварително задавайте въпроси към обслужващите. Например питате: Ще мога ли да прекратя този договор и ще мога ли да си възстановя старата услуга – предплатена карта т. е. ваучер.

Отговорът е “да” и на двете питания. Сключвате новия договор, а номерът ви остава същия. След няколко месеца решавате с предизвестие да го прекратите и да си възстановите старата услуга. Може, но си платете за нов телефонен номер. Питате държавата “защо”. Комисията за регулиране на съобщенията ви препраща отново при монополиста. Оттам този път ви отговаря по-висш началник – “Не може”. Да сте питали по-рано. Да сте чели сайта! Само при “план” номерът остава същият, за “ваучер“ – не може.

До преди няколко месеца “Виваком” не правеше разлика между “план” и “ваучер”. Комисията за защита на потребителите организира дело в помирителната комисия. “Виваком” не се явява, и то се прекратява. Народното събрание си е направило качествен закон. През това време минава година. Вие плащате много повече, отколкото сте изговорили. Разбира се съжалявате, че не сте задали необходимия въпрос при сключване на договора – например за името на бабата на управителя. Укриването на истинага от страна на монополиста си е измама. Не е за мислене какво се случва, когато собственик на “Виваком” сега е Корпоративна търговска банка

Още сензации:

loading...

10 Отговора за "Внимание! “Виваком” мами потребителите си!"

 1. Krasimir   08.01.2013 at 23:05

  Bokluciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sa te kopeleta

  Отговор
 2. Елица   09.01.2013 at 16:35

  ДА МАМЯТ ТАКА Е.МНОГО КРАТНО И СА ЗАПЛАШВА ЛИ ДОРИ ЗА ЕДНА НЕПЛАТЕНА СМЕТКА ,А КАКВО ОСТАВА ЗА НАДПИСАНИТЕ СМЕТКИ И ПРЕПОДПИСАНИТЕ ДОГОВОРИ БЕЗ ЗНАНИЕТО НА ТИТУЛЯРА.

  Отговор
 3. Стамат   10.01.2013 at 14:05

  Виваком се ползва с протекциите на властта и затова си позволява да изнудва клиентите си. Разбира се, че преноса на телефонен номер трябва да важи и в двете посоки: от ваучер на план и обратно, след като клиента е един и същ.

  Отговор
 4. Бойко   18.01.2013 at 11:03

  Разбира се, че мамят, защото само това могат да правят, нищо друго 😉

  Отговор
 5. Най-лошото   18.01.2013 at 11:05

  Най-лошото е, че злоупотребяват с доверието на хората, защото преди време имаха потенциал и капацитет на развиващ се телеком, а сега стоят все по-назади по-назад …

  Отговор
 6. Рене   18.01.2013 at 16:58

  Те са абсолютни манипулатори, които не знам как не са разбрали, че всичко, което вършат е против интересите на клиентите им !

  Отговор
 7. Valentin   21.01.2013 at 16:40

  Виваком са ми натворили доста гадости, така, че подкрепям напълно и статията и коментарите

  Отговор
 8. Ralica   22.01.2013 at 15:16

  Виваком са възможно най-лошите сред всички оператори !

  Отговор
 9. Мая   23.01.2013 at 11:22

  Аз съм била тяхна служителка и имам ужасяващи спомени, те не са коректни не само към клиентите си, но и към работниците си.

  Отговор
 10. ivelin   29.01.2013 at 7:11

  imam nadpisan mobilen internet ,kak da se opravia s vivakom,mnogo nekorektno e spored men,koia evropeiska institucia da seziram,vno v bg ne moge da se spravim s tiax?

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *