Българските футболисти – най-добри в кючеците по нощните чалготеки

Спас Делев

  ЦСКА и „Левски“ изиграха поредния тъп мач. Разиграващото се на националния стадион приличаше повече на ритане на нещо кръгло и продължително гледане какво ще направи последното. У нас на тези движения им викат футбол.

Както казват коментатори и анализатори, и този път победи по-малко слабият. „Червените“ спечелиха с 1:0 и по традиция поляха грандиозния успех със здрав кючек в елитната столична гьобекчийница Night Flight.

Ивелин Попов и Петър Занев се забавляват

Да се спукаш от чупки в кръста след футболна победа стана традиция за играчите от родната „А“ група. Това свещенодействие се оказа заразно и се практикува масово и от чужденците, които идват да трупат пачки в първенството ни. Сред легионерите отличници в това отношение безспорно са бившите звезди на „Левски“ и ЦСКА Гара Дембеле и Маркиньос. Двамата бяха в описа на чалготеките в Студентския град. Преди да изгреят звездите им обаче, палмата на първенството държаха мароканците от „Левски“ Юсуф Рабех и Шакиб Бензукан.

Милен Радуканов празнува с футболистите на ЦСКА

Най-сериозната школа в кючека си остава националният тим. Тук безспорните фаворити за първото място са националният страж Ники Михайлов, Валери Божинов и екснационала Благой Георгиев. Тримата, освен че са талантливи във възвратно-постъпателните движения, често тренираха извън заведенията в компанията на силиконови фолкаджийки.

При Ники Михайлов се оказа, че талантът е наследствен.

Благой Георгиев и Боби Михайлов са ценители на чалгата

Дълго време едно от най-гледаните зрелища в интернет бе ориенталски танц в изпълнение на президента на БФС Боби Михайлов. Членът на Изпълкома на УЕФА до такава степен се вживя в ролята си, че успя да счупи всички рекорди по бързо въртене на таза и ръчичките.

Затова понякога несериозни изглеждат заканите, че Ивелин Попов, Иван Иванов-Русия, Иван Бандаловски или Владимир Гаджев ще бъдат глобени за поредната си изцепка в някоя чалготека.

Всички те имат прекрасно оправдание в лицето на Боби Михайлов.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *