Българин ще влезе в Гинес с рекорд за най-голям член!

Пловдивчанин с най-дългия пенис в света!

Наш сънародник иска да се разпише в книгата с рекордите на „Гинес“ със своя … пенис. В момента рекордът се държи от Джона Фолкън. Американецът се хвали, че неговото „копие“ е 34,5 сантиметра.

Но българинът го бие с цели два сантиметра- размерът на неговия пистолет е 36.5 см. Така че българската гордост може да влезе реално в книгата.

Надареният нашенец е родом от Пловдив и се казва Евгени Виденов, трети братовчед на бившия премиер Жан Виденов. Мъжът се радва на своята гордост и на вниманието на дамите.

Самият Евгени не страда от мания за величие, но неговите подбуди да влезе в книгата на рекордите са да вдъхне увереност на българските мъже. Защото, смята той, животът в България е пълнен с разочарование, провали, а  хората са бедни.

Джон Фалкън

Ако неговият рекорд бъде признат, според него това е едно добро начало за българите да повярват, че животът тук не е чак толкова черен. Е, но дори и да не го признаят, все пак Евгени ще се радва на женското внимание, защото каквото и да се приказва – размерът май има значение! Затова се надяваме и от „Гинес“ да признаят, че размерът на българина е от значение.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/PQzI2_kp4QU

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *