Боян Максимов, който снима спящите полицаи: Страх ме е от репресии!

Боян Максимов - фотографът

Човекът който хвана в крачка варненските ченгета в момента е репресиран. Никой не може да си представи, че 22 години след тоталитарният режим това може да се случи, но е факт.

Варненецът, който разбуни духовете със снимката на спящите ченгета в момента няколко пъти е викан за обяснение в полицията. Какво ли толкова искат да разберат, дали не му се е провидяло или искат да го убедят, че не е видял добре, а полицаите са били под прикритието – „спящ полицай”- коментират във фейсбук.

В момента Максимов е бил подложен на истинска гонка по устав. Фотографът имал вече няколко акта от единият униформен. Като тези актове  са от сорта за не носене на лични документи, разхождане на кучето без намордник и т.н. все „страшни“ престъпления.

снимката донесла неприятности на варненецът

Интересно какво ли мислят техните шефове, може би тогава трябваше да оставя полицаите да спинкат, жалва се той.

Колкото до думите на говорителката на МВР Калинка Пенчева, която го наруга, че е селски глупак, човекът сподели, че това е било обидно към варненци но не е учуден, защото Бойко Борисов казал миналата година, че Варна е едно голямо село.

И все пак той изрази мнение, че нашата полицията  ще е изрядна като в другите държави.  Едно е сигурно накрая тази госпожа говорителката бе уволнена от Цветан Цветанов.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/1g6MeYuXj4g

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Боян Максимов, който снима спящите полицаи: Страх ме е от репресии!"

  1. Станка   30.10.2012 at 11:23

    Чудя се как може някой хора да са онеправдани. Къде е правосъдието и обективната истина? Умните хора, които говорят истината като си изкажат мнението и биват онеправдани от разни дембели, които говорят глупости и лъжат.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *