Бойко Борисов се плаши да гледа мач на “Левски”, за да не го освиркат

Бойко Борисов

  Бойко Борисов е в ужас от агитката на „Левски“ и не смее да стъпи на мач на „сините“. Първият партиен и държавен ръководител, който при всяко свое появяване за рязане на лентички си води и клакьори, имал комплекси от ултрасите на „Герена“. Премиерът много искал да гледа мача с „Ботев“ в неделя, но предпочел да се прибере, защото се ужасявал при мисълта, че ще чуе нецензурни скандирания по свой адрес, разкриха хора от най-близкото му обкръжение.

Миналата година именно левскарската агитка на няколко пъти поздрави министър-председателя със скандирания: „Бойко к…во!“. Първо това се случи при откриването на стадиона „Лудогорец Арена“ в Разград, когато се игра и мач между домакините и „Левски„. После Борисов изпита народната любов и в зала „Армеец“, където отново момчета от сектор Б му шамаросаха самочувствието с познатия рефрен.

Като всеки диктатор, и Борисов е с особено чувствителен слух. Той знае, че именно публиката на стадион „Георги Аспарухов“ няма да му спести нищо. По време на мача с пловдивския „Ботев“ стотици фенове на „сините“ от сектор А чакаха премиера, за да му сипят поредната порция обич, но той не се 3 появи. Някои от феновете дори подвикваха: „Къде е елитното селянче от Банкя?“. Те визираха последните изявления на Борисов в едно напоително и сладникаво интервю, където казва, че ЦСКА бил най-елитният български клуб. „Като е най-елитен, онова перкенде от Банкя да не стъпва на „Герена“, защото ще го направим див и щастлив. Да си стои при боклукчиите от ЦСКА и да се прегръща с Дучето и Кучето“, препоръчваха ултраси на „Левски“.

Отношението на левскарската публика показва, че насила любов не става. Борисов, който се опитва да хване всички агитки, имплантирайки всякакви нелепи спонсори на отборите, се превръща във враг за повечето, защото титлата е една, а обещанията са много. Сектор Б демонстрира отлична гражданска позиция, разпъвайки плакат „Не пипайте историята, еничари!“ и развявайки знаме с „Ботев“. Изключително атрактивната пловдивска агитка отговори с плакат: „Не пипайте историята, да не ви пипнем ние!“.

Това са директни удари по муцуните на управниците, които назначиха свои чучела начело на „Левски“ и „Ботев“. Когато разбраха, че диктаторът Борисов няма да се появи на стадион „Георги Аспарухов“, левскарите започнаха да скандират: „И преди, и сега „Левски“ значи свобода!“. Последното е повече от препоръка Бойко да не се появява на „Герена“, а преди да падне от власт, да си пътува с „тигрите“ и Емо Ротманса в правителствения самолет.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *