Бойко Борисов – изтъркани теми и простотия на талази! Така ни управлява!

Бойко Борисов

  “Аз съм прост и вие сте прости и за това се разбираме“ – Бойко Борисов. Наслушахме се на много простотии. То е ясно, че бяха отправени към простите българи, защото в обикновения българин предизвикваха смях и отчаяние. Тъй като в много отношения темите на Бойко се изтъркаха и хората започнаха да се вглеждат в хладилника и гардероба особено през зимата. Той започна да преиначава всяко изказване на политиците и да ги обръща срещу тях. Той, когато говори, не се усеща какво казва и става за смях.

Спомнете си, че Георги Първанов му беше препоръчал да говори по-малко, за да не греши. Той изказа крилатата мисъл „За няколко месеца хванахме тонове наркотици“. Къде са тези тонове, не е ясно, но за простолюдието лъжите вървят.

Също така той заяви: „Аз постоянно обикалям по села и градове и съм осигурил 30 пъти повече еврофондове“. Мили хора, това какво значи сами си сметнете: 10 милиарда по 30 колко прави. За да не пропусне да отговори на Станишев вместо да го поздрави за избора му за президент на ПЕС, той веднага преиначи неговото изказване, защо не е подписал за АЕЦ „Белене“. Десетки пъти и на него, и на неговите министри беше разяснено защо, но изглежда им е трудно да го проумеят.

Ректорът на СУ говори за магистрали на духа, бат’ ви Бойко взема повод от това и говори за 7-те магистрали, които той строи. Той е далече от тези магистрали, за които говори ректорът, но това си знае, това си говори. Трудно би било да прогнозираме какво друго ще му дойде на ума.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Бойко Борисов – изтъркани теми и простотия на талази! Така ни управлява!"

  1. bogdana   08.03.2013 at 16:24

    Nyama komentari, smeyat li? Robskiya strah e vekoven za bulgarina.

    Отговор
  2. djdjdjhdhd   28.04.2013 at 13:46

    Хахаха , че то има ли смисъл да се коментира…просто е смешен..

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *