Без вечното дерби ЦСКА – Левски по телевизията заради Кирил Домусчиев!

Кирил Домусчиев

  Заради собственика на „Лудогорец“ Кирил Домусчиев за първи път в историята на българското първенство вечното дерби ЦСКА и „Левски“ е заплашено да не се предава по телевизията. Близкият до премиера Бойко Борисов футболен бос е категорично против промоционалното излъчване на двубоя.

Такъв вариант бе предложен от ръководствата на двата столични гранда. Те имаха намерение да пуснат срещата в сайтовете си напълно безплатно, но Домусчиев отрязал мераците им. Фармацевтичният магнат няма никакво намерение да прави услуги на грандовете. Той е бесен на Тодор Батков заради решението му да излъчи в мрежата двубоя с „Литекс“. Мултимилионерът даже публично нападна синия шеф.

Чрез официално съобщение на интернет страницата на клуба той го нарича „Бай Ганьо“ и „Поп Кръстьо“. Освен това от „Лудогорец“ не пропуснаха да се пошегуват с мустакатия шеф, като припомнят заслугите му за успехите на „БАТЕ Борисов“ в Шампионската лига. „Докато „БАТЕ Борисов“ станаха фактор и вече бият „Байерн“ (Мюнхен), „Левски“ пада от отбор, който пътува от Сараево до София с автобус. Дали пък Бай Ганьо не е истинският Поп Кръстьо за един от най-великите български клубове“, пита риторично Домусчиев. Също толкова враждебен е собственикът на шампиона и към „титаните“ Димитър Борисов и Иво Иванов. Като привърженик на ЦСКА, натягащият се на премиера Бойко Борисов бизнесмен не е доволен от случващото се на „Армията“. Той се ядосвал на неуредиците в клуба и нямал никакво намерение да им прави услуги.

Другата съществена причина да не иска вечното дерби да се предава безплатно по телевизията обаче е намерението му да превземе „А“ група. Босът иска да се възползва от натиска на феновете и да склони БФС и колегите си да му дадат да купи телевизионното излъчване на първенството. По този начин той цели да манипулира общественото мнение и да си отвори пътя , към втора шампионска титла.

Успоредно с номерата от Разград, премиерът Борисов тръгна да си прави спасителна пиар кампания, обявявайки, че ще нареди да бъдат допуснати камери на БНТ1 на националния стадион. Издаването на подобна заповед не е в правомощията на министър-председателя, но в България всичко е възможно.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *