Безработна жена се самоуби

Велико Търново

Млада 24 годишна девойка избра смъртта пред мизерията и липсата на перспектива. Според статистиката България е на първо място сред успешните самоубийства в Европа. И това не е никак чудно, имайки предвид безизходицата, в която сме изпаднали през последните години.

Последния случай е показателен. Най-вероятно жената се е самоубила, защото е останала без работа, твърдят нейните комшии. Това всъщност е бил втория опит на жената. Преди месец момичето направило първия си суициден опит. 24 годишната жена скочила от петия етаж на жилищен блок в старата столица на България Велико Търново.

Девойката живеела на семейни начала с младеж, който е студент на нейната възраст. Фаталният полет го направила сутринта към 10 часа, когато нейният приятел отишъл на изпити.

Тялото на момичето било намерено от случайни минувачи на великотърновската улица „Твер“.

В полицията вече има  досъдебно производство за последно изясняване на причините за самоубийството на жената. Жалко е правителството да смята гражданите за малоценни и да не осигурява нормални условия за живот и работа, ядосват се хората по форумите.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/fSAN9PHZMns

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Безработна жена се самоуби"

  1. M   12.11.2012 at 18:39

    Neshtasten sait s neshtastni reporteri neverni statii! Ne pishete gluposti be maloumnici!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *