Американски мормони ще търсят злато у нас!

Мормонски храм

Интересен факт буди подозрение, че вече за втора година различни фирми с един собственик взимат концесия за дирене на злато.

Повечето спечелени концесии са за района на Радомир. На последното си заседание Министерски съвет даде разрешението си на “Геотехникс Инженеринг” ЕООД, гр. София да търси полезни изкопаеми в района на „Добри дол”, намиращ се в общините Радомир и Самоков.

Фирмата придобива правото да търси метални полезни изкопаеми за срок от три години, като за този период те ще трябва да вложат 638 600 лв. за проучвателни дейности и още 10 000 лв. за запазване на околната среда.

кариера за злато Радомир

Местните легенди разказват, че в района около Радомир и Самоков има много златни жили, явно това провокирало интереса на концесионерите. Миналата година с концесия в златното находище в местността „Вакарелец“ се сдоби фирма „Голдън Бийч Прима БГ“ ЕООД. Компанията е също стопанисвана от „Геостар майнинг България”. Тогава местни жители протестираха против концесията и заведоха дело срещу него.

Явно нещата не се развиват добре в това дело за „Голдън Бийч Прима БГ“ ЕООД, защото през 2012 година пак се явява кандидат-концесионер, но под друго име и фирма, но със същия собственик. Собственикът на тази компания е тясно обвързан с Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни в България, т.е. т. нар. мормони.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/4A4KmmOyMdg

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Американски мормони ще търсят злато у нас!"

  1. Иво   03.09.2012 at 22:45

    хахахах чувствам се като звезда – ютюб видеото в края на статията е мое 🙂 това не го очаквах…поласкан съм ;р

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *