Ако ГЕРБ се върне на власт, 200 хил. души ще пометат парламента!

Борислав Цеков

  Бойко Борисов печели изборите, а Яне Янев влиза в националния отбор на политиците (там между другото попадат още няколко изкривени лица от плакатите на протестите). Това не е виц, а поредната порция вкисната политическа яхния която управляващите ни пробутват вместо обещаната малка пица. Поднесе ни я този път Институтът за модерна политика под формата на социологическо изследване. Ако това се беше случило преди 5-6 месеца, когато Бойко изглеждаше сигурен с медийната машина зад гърба си и с Янето в скута си, щяхме да го преглътнем. Както целият български народ близо 4 години преглъщаше слюнка при управлението на ГЕРБ.

Бихме преглътнали и ако изследването беше на Мира Янова, Юлий Павлов или някой друг от многобройните проправителствени социолози. Оказа се, че зад това „изследване“ стоеше институтът с претенциозно име, чийто шеф е Борислав Цеков. По едно време този човек изглеждаше симпатичен и заради вродената ни доверчивост. Борислав Цеков беше от най-яростните критици на едноличния режим на Бойко Борисов. Допадаше ни с точния си, ясен изказ и с директните си послания. Образът му на комсомолец, готов на всичко за кариерно израстване, избледня.

Бойко Борисов

Даже ни накара да забравим онзи неприятен вкус в устата от съмненията за политическото номадство и всеядство в името на изкачването. Е, очевидно Борислав Цеков и неговият институт са решили да се приземят в България. Страната, в която всичко е възможно да се случи.

Изключително цинично е да пробутваш изследвания, които обслужват сатрапи на прехода като Бойко Борисов и Цветан Цветанов. Същевременно подобни внушения са нелепи, когато улицата еднозначно казва „Баста!“ на това управление.

Ако розовият сън на Цеков и компания се сбъдне, означава, че България е на прага на гражданска война, и тротоарите вече знаят, че ГЕРБ няма как по честен и демократичен начин да спечели изборите. Ако се опита за пореден път да ги открадне, 200 хил. души ще излязат пред парламента и ще го пометат до основи. Историята ни учи, че не се е минало без кръв, когато един диктатор опитва да се върне на бял кон във властта или да я задържи въпреки народния бунт.

През последните четири години от живота си се нагледахме на пируети. Политически, икономически и морални. Хората от площадите ясно казаха какво искат.

Те са особено чувствителни към всякакви политически лобисти и измамници. Вече , все по-често се чуват гласове, че медийните и социологическите шмекери трябва да си платят. Всички добре угоени през последните четири години тарикати, които лъгаха от вестниците, телевизиите и сайтовете си народа, също трябва да отговарят за мръсната си роля.

Защото те участваха в разграбването му под формата на пари от европрограми, отпускани от правителството само на услужливи типове, самоопределили се като журналисти.

Цеков и компания също трябва да платят поредната порция вкисната манджа, която ни поднасят, за да ни излъжат.

Просто защото ние вече не искаме да плащаме за глупостите през последните 23 години, наричани от същите лузери „години на прехода“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

16 Отговора за "Ако ГЕРБ се върне на власт, 200 хил. души ще пометат парламента!"

 1. Владимир Симеонов   21.03.2013 at 10:34

  Всякакъв коментар е излишен. От клипа съвсем ясно се вижда ограденото от полицията уж ,,Народно събрание”. Това недвусмислено показва, че то не е такова, а свърталище на долнопробни елементи-криминални престъпници или както ги наричат протестиращите-МАФИЯ.

  Отговор
 2. PENTCHEV   26.03.2013 at 14:24

  Exo koi sa xorata koito ste pometat ogledai se za mnenieto na xorata reitinga na GERB e na60% nestavaite glupavi .

  Отговор
  • Todorov   04.04.2013 at 11:46

   Да наистина така показват соц.проучванията ,но те лесно се манипулират в полза на партиите които яростно желаят властта.Единственото което ще подтикне хората към революция това е ГЛАДЪТ и той ще настъпи защото по всичко личи ,че сме тръгнали към този път въпреки,че много от хората имат ниви и не им пука какво става в страната те също ще вкусят от горчивината на гражданското неподчинение не може вечно едни да имат а други не и да биват смазвани с думите ,че са некадърни и неспособни затова и нямат.Както се беше с октомврийската революция така ще стане и сега понеже „КАПИТАЛИЗМЪТ РАЖДА БЕДНОСТ А БЕДНОСТТА РЕВОЛЮЦИЯ“.

   Отговор
   • КАПИТАЛИСТ   18.09.2013 at 8:44

    @TODOROV – Ш*БAН KOMУНИCT, ДА МИ ЯДЕШ ГОЛЕМИЯ КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ X*Й ! ! ! ТАКИВА КАТО ТЕБЕ ГИ ЕКСПЛОАТИРАМ ЯКО, КАРАМ ГИ ДА МИ РАБОТЯТ ПО 16 ЧАСА НА ДЕНОНОЩИЕ, А ИМ ПЛАЩАМ ПО 300 ЛВ. ЗАПЛАТА И СЕ ОТНАСЯМ С ТЯХ КАТО С ДОБИТЪК, КАКВИТО СА ! ! !

    Отговор
 3. bebetonero   04.04.2013 at 1:10

  така е ! не изметени – ще бъдат изпепелени

  Отговор
 4. Мише   04.04.2013 at 7:51

  Абееепустооо дърво не делянооо..аааа..!!!Още едно такова управление като сегашното и предните и в Българският политически ще остане такава огромна яма че няма да има аналог ва историята това..Ще ги избием пък после Бог с нас..

  Отговор
 5. Todor Todorov   05.04.2013 at 9:03

  ГЕРБ били селска мафия глупости който може да напише само човек на БКП/БСП а партията БСП каква е партия на крадци,мошеници,лумпени наглетци и възрастни КОМУНИСТИ……

  Отговор
 6. svejarov   05.04.2013 at 10:11

  Спечелят ли са го направили с измама.Хората ще излязат и ще бъдат повече от милион по улиците.

  Отговор
  • XAAXXXA   12.05.2013 at 19:29

   XAAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAX

   Отговор
 7. Hrosh   12.04.2013 at 9:11

  Така ли бе свежаров. Ще бъде ли милиони. И кой ще са тези милиони. Защото ви ги видяхме милионите колко са ви. 10% изроди и малоумници. 100 хиляди партийни БСП членове налазиха улиците, и това ми е бил народът на BG. Ей, ревете си за натовски умиротворителни сили, с който съвсем законно ще си ви преследваме и убиваме, както в една съседна Турция това го правят с едни абсолютно също леви малоумници, трепят ги по планините, и за това медали за храброст им дават, дори и по смъртно, а тук права да крадете изисквате. Милиони ми били. Че в момента Станишев е побеснял от злоба и омраза, и тези избори за него са на живот и смърт буквално, само и само да ги спечели, че Кремъл инак не прощава провалите на такива дегенерати. Но ще се провалите както винаги сте го правили. Защото с отрицание и омраза, нищо добро не се постига. С измама щели били да спечелят. Че се видя на т.н. Референдум, колко сте пилци за клане и дране. Милион и триста няколко файтонджийски партии. А останалите шест милиона къде ги слагаш в сметката бе? катил. Нали ще ви изчовъркаме от лицето на земята бе. Не се заканвайте, че този път няма да ви се размине, комунистически русофилистични гниди нечовешки. 1997 година ви се размина буквално на косъм от линча, но този път няма да го имате този късмет. БСП на власт, много кръв ще се пролее.

  Отговор
  • Кирилов   06.06.2014 at 13:31

   Пич не те знам какъв си и от къде си ама в изказванията ти ясно си личи кой насажда омразата тук! Внимавай какво пишеш и на кого го пишеш. Не те знам дали знаеш но това за което говориш се нарича ФАШИЗЪМ или НАЦИЗЪМ, ти си избери как да го наречеш. Нека да видим най-пресния пример за НЕОНАЦИЗЪМ в Европа- Украйна. Какво се случва там? Украйнци избиват украйнци. И защо? Заради интересите на на хора, които дори не знаят къде се намира тази страна. Мислиш ли, че със насаждането на омраза независимо каква- политическа, етническа или религиозна и тук няма да стане така? Я вземи излез от пашкула си и се огледай!

   Отговор
 8. бехай   20.04.2013 at 11:11

  Ще излязат 5 млн., ако видях истинска промяна – наистина радикални искания, не разни бози и „на парче“. Сегашните протести ги направиха службите /т.е.гербаджиите с БСП и всички други мафиотски боклуци/ – нарочно за отделни неща – да няма опасни искания. Хората го разбраха и не излязоха – излязоха малко. Точно имитаци на протести! Под контрол на продали се „организатори“ /и млади и стари изнемогват/ и лизачи, като тоя горния.

  Отговор
  • sISI   28.04.2013 at 13:10

   Видяли сте това,което бяха благоволили да дадът по новините.Бях на два митинга,там инаше сташни много хота от ВСИЧКИ ВЪЗРАСТОВИ ГРУПИ,и те Бехайшамандурков,НЕ БЯХА ЛУМПЕНИ…ТАМ ИМАШЕ ХОРА СЪС СОБСТВЕННО МНЕНИЕ,НЕ КАТО ВАШЕТО,КОЕТО НЕПРЕКЪСНАТА ГО СЛУШАХ ПО НОВИНИТЕ,А СЕГА ГО ПРОЧЕТОХ И ТУК…

   Отговор
 9. Илиян   12.05.2013 at 21:13

  Ами да излязат 1 миллион избиратели на Герб,български граждани да ги пометат тези 200 хиляди :))Уважавайте избора на българските граждани!

  Отговор
 10. Димтър   12.05.2013 at 22:17

  Първо да се намерят „честни и искрени политици“ и тогава да се гласува,но аз мисля че това е невъзможно защото който и млад човек да отиде и работи с която и да е партия там той бива обработван,маниполиран(кое е така и в кое да вярва,че е така и друга истина няма освен тяхната)и обучен по техен начин и патент който от години си е един и същ,но с различни лица и това е добре познатата ни система на комунизма която ние позволяваме да определя и диктува живота ни на родното ни място.Аз лично предпочитам едно от новите лица на комунизма като „ГЕРБ“ от колкото да се върнат БСП и да станем за смях на пред всички въпреки,че това не е решение на проблемите ни,но БСП пффффф направо сме за подиграфка от където и да ни погледнат ако тея станат на власт…да се бута и изравни до основи народното събрание и да се построи ново и неопетнено от комунизма и да бъдат допускани само антикомунисти…само че това може да стане ако ни се яви Аладин и вълшебната лампа и духа от нея да ни изпълни три желания (най малко три) защото толкова много е ограбена и опетнена нашата майка България,че и 50г да минат пак няма да се очисти от този закоравял и насаден в главите ни комунизам…да се краде,лъже и да изпитваш удоволствие като предадеш,прецакаш или забиеш нож в гърба на другия заради облаги и изгоди за себе си.И как човек да се надява на младото поколение политици като заради това,че те са допуснати там и са взети от именно тези семеситва който по горе биват споменати като „усложливи“ или казано по наше „техни си хора“ и никога случайни да ни оправят държавата…няма ка кда стане та нали те са обучени изцяло като тях и ако някого пресича улицата моментално бива прогонен и обявен за негоден 🙂 ето за това народа трябва да се пребори и да изтръгне един път за винаги комунизма от нашата майка България и чак тогава можем да претендираме и избираме кой да бъде на власт с чисти умове и съзнание.

  Отговор
 11. ИВО   18.05.2013 at 20:12

  Нали се сещате МИШоци мръсни че бсп и дпс ако минат на власт колко души ще изринат парламента над 2 милина
  ЗА ТОВА ЦЪРКАЙТЕ СИ В ДУПКИТЕ И НЕ ИЗЛИЗАЙТЕ МАМА ВИ ДОЛНА

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *