Нежните секс оръжия на родния футбол! – вижте ги

Ваня Пенева

През последните години мачовете между „Левски“ и ЦСКА невинаги са достатъчно интересни. Има дори случаи, в които публиката се прозява по трибуните. Според ценителите на женската красота истинското дерби е извън трибуните защото за много от най-красивите ни модели, плеймейтки и певици футболистите си остават най-изгодната партия. В България стана модно чалгаджийка или еротичен модел да вдигне сватба с футболист. Разбира се, най-търсени са играчите на „Левски“ и ЦСКА, защото около тях обикновено мирише най-много на пари и на слава.

Мария Илиева

Мис България 2011 година Ваня Пенева е централният нападател в агитката на ЦСКА. Тя ще е главното нежно оръжие по трибуните за армейците във вечното дерби. Често е по трибуните на домакинските мачове на клуба. Красавицата не крие любовта си към „червените“ и редовно публикува еротични снимки, на които е облечена с екип на ЦСКА. Ваня дори връчи Суперкупата на тима, когато 31-кратния шампион на България спечели с 3:1 срещу „Литекс“ през юли 2011 година.

Най-чаровната българска певица – Мария Илиева, също ще стиска палци за ЦСКА. Брюнетката е известна привърженичка на тима от Борисовата градина. „Напоследък все по-рядко ходя на мачове, защото качеството на футбола пада“, компетентно обяснява Мария, която сигурно допълнително е потисната от кризата в любимия й отбор.

Ромина Андонова

Ирен Онтева, Таня Боева и Мадлен Пенева допълват отбора на „червените“ на нежния фронт, където битката наистина се очертава да е красива и ожесточена.

Синята общност също не може да се оплаче от подкрепата на най-красивия футболен сектор. Безспорната номер едно сред левскарките е моделът Ромина Андонова. Мис България 2010 спечели най-важния мач в живота, след като се омъжи за бившия халф на „сините“ Дарко Тасевски. Звездната двойка вече се радва на своята новородена дъщеричка.

Светлана Василева - Гонзовица

„Син е шампионът, изпя фолк певицата Ивена и обеща да направи гола фотосесия, ако любимият й „Левски“ вземе титлата. Очевидно играчите на треньора Илиан Илиев трябва да бият не само ЦСКА, но и проправителствения тим на „Лудогорец“, за да принудят Ивена да спази обещанието си и да се покаже както майка я е родила.

За „Левски“ пропя и Кали. Тя му посвети хита си „7,7,7″, намеквайки за двете исторически победи над ЦСКА със 7:2 и 7:1. Моделките Светлана Василева и Цеци Красимирова едва ли ще пропеят за „Левски“, но при всички положения допълват по неповторим начин красотата в сектор „Б“ преди дербито на България.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *