ЦСКА си решава съдбата след мача с “Лудогорец”

Стойчо Младенов

  Мачът реванш за Купата на България срещу „Лудогорец“ е последният шанс, който дава старши треньорът Стойчо Младенов на чужденците за да докажат, че наистина заслужават да носят червената фланелка, научихме от приближени източници. Наставникът все още се колебаел кой да остави и кой да сложи в черния списък за гонене и се надявал след двубоя с разградчани окончателно да му се изясни всичко.

Единственият, който със сигурност ще остане на „Армията“, е нападателят Мишел Платини. Бразилецът бил любимец на Стойчо и той нямал никакви намерение да се разделя с него. Напоследък наставникът бил доволен и от играта на полузащитника Лукас Саша. Техничарят вече няколко мача движи цялата халфова линия на „червените“, а в първия мач за Купата в Разград асистира на Мишел Платини за първия гол и отбеляза втория.

Вратарят Томас Черни също нямало да бъде освободен. Въпреки това не е изключено да бъде привлечен още един страж, за да бъде засилена конкуренцията.

Абел Анисе също щял да остане на „Българска армия“. Мадагаскарецът излезна доста скъпо на „титаните“, тъй като цели 5 месеца нямаше картотека, но получаваше заплата. Така той щял да играе поне до лятото, тъй като раздяла през зимата би означавало тотална финансова загуба за „армейците“.

Останалите чужденци обаче щели да получат последен шанс да се докажат и да покажат, че могат да играят за ЦСКА. Най-голяма дилема Младенов изпитвал по отношение на Сержиньо Рибейро, Нджонго Присо, Бернардо Тенгариня и Тасио. От началото на първенството те се представят на приливи и отливи, което затруднявало Стойчо да направи генерална оценка за тях.

Със сигурност в плановете на Младенов не попадали Себастиан Скиорили, Кириакидис и Юнес Бенжелюн. За тях е информиран и изпълнителният директор на „червените“ Георги Илиев-Майкъла, който още от сега е започнал да преговаря с техните мениджъри за разтрогване на договорите по взаимно съгласие.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *