Стоичков обмисля да се засели окончателно в Барселона

Христо Стоичков

  Наставникът на „Литекс“ Христо Стоичков обмисля оттеглянето си от клуба. Близки до него споделят, че той бил крайно разочарован от всичко, което става у нас, и от напразните обещания на премиера Бойко Борисов да го направи спортен министър. Затова Ицо обмислял варианта да се махне от България и да се засели окончателно в Барселона от лятото.

Макар и медиите да замазаха разпита на Стоичков в ГДБОП за черното тото, най-популярният българин побеснял от привикването му в тази служба. Вместо да помогне на разследването, Камата си навлече куп неприятности. Неговото име бе опетнено пред света тъй като в западните медии излезе информация по случая. Ицо побеснял и от разразилия се скандал в Чикаго. Той беше обвинен от главния редактор на вестник „България сега“, че го е ударил с юмрук в челюстта на тържеството по повод 15-ата годишнина от създаването на футболния клуб „Чикаго Файър“. Другата причина да обмисля напускане на страната е и това, че няма да може да оглави ЦСКА.

Камата се точеше да става президент на клуба, но „титаните“ не подариха акциите си на депутата от ГЕРБ Емил Димитров и назначиха Георги Илиев – Майкъла на негово място.

За намеренията на звездата от САЩ’94 оказват въздействие и слабите резултати на неговия „Литекс“.

От началото на шампионата тимът на Гриша Ганчев се представя колебливо, а в последния мач загуби у дома с 1:0 от „Ботев“ (Пд). Преди дни Ицо не издържа на напрежението и дори скочи на близкия си приятел Любо Пенев.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Легендарната осмица обвини националния селекционер, че не възстановявал добре футболистите.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *