Изп.-директор на “Левски” Иво Тонев маха некадърниците от отбора

Иво Тонев

  Изпълнителният директор на “Левски” Иво Тонев се е заканил да смени всички налични футболисти в отбора през зимната пауза, сподели човек от щаба на “сините” .

Бившият шеф на столичното „Локо“ е решил да си спасява кожата, като изрита некадърниците от „Герена“. Картбланшът за „синия“ шеф отдавна изтече и феновете вече роптаят срещу него. „Откакто е тук, нищо не направи.

Като пое клуба, обеща, че вече няма да има провал в селекциите, че той ще отговаря за всеки нов играч, а ето че пак не стават“, беснеят верните привърженици на „Левски„, които, за разлика от играчите, убедително спечелиха вечното дерби с ЦСКА по трибуните. Тонев не смятал да допуска упреци по свой адрес и затова щял да стовари вината именно върху футболистите. След загубата от „червените“ той веднага влязъл в съблекалнята и информирал играчите, че всеки мач до края на есенния дял от шампионата ще бъде като финал за тях. През зимата нямало да се колебае да изгони когото и да било. Близки до изпълнителния директор твърдят, че единствените, които със сигурност ще останат и през пролетта, са вратарят Пламен Илиев и голмайсторът Базил де Карвальо.

Първият надигнал се публично срещу работата на Иво Тонев е Наско Сираков. Легендата на „сините“ е дежурна опозиция на всеки в клуба, откакто го изгониха от „Герена“. Сега очаквано голмайсторът скочи на настоящия първи на „Герена“ и поиска обяснение за загубата от ЦСКА. Основните атаки както на Сираков, така и на част от привържениците са към направената лятна селекция, която в огромната си част е пълен провал Халфът Марсиньо, привлечен по съвет от бившия наставник на отбора Станимир Стоилов, и скъпоплатената резерва Жоао Силва, са най-големите издънки. На всичкото отгоре Силва, който пристигна със статута на голмайстор и бъдеща звезда, изпусна на празна врата срещу ЦСКА.

Най-вероятно сред жертвите на Тонев освен Марсиньо и Силва ще бъде и ветеранът Христо Йовов, който напоследък все по-често е освиркван от зрителите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *