Иван Бандаловски скара жестоко Любо Пенев и Боби Михайлов

Иван Бандаловски

  Футболистът на ЦСКА Иван Бандаловски е станал повод за кавга между селекционера на националния отбор Любослав Пенев и шефа на БФС Боби Михайлов. След мача с Дания двамата са водили разговор, относно бъдещето на играча, научихме от приближен източник. Легендарният вратар е помолил селекционера Бандата да не облича повече националната фланелка. Според него именно бранителят е главният виновник да не сме първи в групата в момента. Боби Михайлов бил бесен на играча заради глупавия червен картон който си изкара при равенството с датчаните 1:1. Той полудял от факта, че една напълно ненужна постъпка може да коства класирането на България на световното първенство в Бразилия.

Любослав Пенев

Любо Пенев пък реагирал по-спокойно на нещата и не обещал нищо въпреки натиска от страна на председателя на футболния съюз. Треньорът категорично отказал да взима такива кардинални решения и заявил на шефа си, че единствено от играча зависи дали ще продължи да играе за България, или не. Освен това Любо не смятал, че нарушението, което извърши десният бек, е за директен червен картон. Според него съдията е свирил тенденциозно в полза на Дания. „Подобни груби влизания имаше неведнъж и срещу наши състезатели, но червен картон нямаше“, беснеел бившият наставник на „Литекс“ и ЦСКА. Хора от щаба на „трикольорите“ ни довериха, че Бандата е един от любимците на селекционера. Любо харесвал агресията в играта и пълното му себераздаване. Точно затова той е бил първият вариант за заместник на Веско Минев. Освен това Пенев искал да удари едно рамо на Бандаловски, тъй като юношата на „Левски“ отдавна мечтае да играе в чужбина.

Боби Михайлов

Едва ли обаче някой би го забелязал след такова поведение. В ложата на стадион „Васил Левски“ имаше мениджъри от цяла Европа, които следяха за български и датски футболисти. Бандата обаче със сигурност не е влязъл в полезрението им, тъй като остави отбора си да играе с 10 човека цели 60 минути.

Съотборниците на Бандаловски също са му скочили след двубоя. Наши източници споделиха, че някои от националите са обвинили персонално играча за равенството. В съблекалнята те му заявили право в очите, че той е объркал плановете им и че е обезценил целия им труд през седмицата. Най-засегнат от обстоятелствата бил капитанът Ивелин Попов. Той не казал нито дума на виновника за точката и се направил, че го няма. При разбора на мача Попето постоянно оправдавал грешките на нашите в защита именно с червения картон.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Иван Бандаловски скара жестоко Любо Пенев и Боби Михайлов"

  1. поп кръстю   18.10.2012 at 8:15

    След червеите ние българите сме с най-къса памет.
    Та нали Бандаловски даде паса за гола . . .

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *