Гласят Даниел Боримиров за спортно-технически директор на ”Левски”

Даниел Боримиров

  Иво Тонев обмисля варианта Даниел Боримиров да е новия спортно-технически директор на „сините“, се разбра от приближени източници. Двамата са провели няколко тайни срещи, на които са обсъждали бъдещето на „Левски„, както и евентуалното завръщане на синята легенда на стадион „Георги Аспарухов“.

Според източник от клуба връщането на Боримиров е по настояване на старши треньора Илиан Илиев. Бившият наставник на „Берое“ смята, че той е идеалният вариант за директор. Познава добре обстановката и няма нужда от време, за да се адаптира. Пък и е в добри отношения с феновете на клуба.

Бившият мотор на „сините“ беше в основата на спечелването на последната титла на „Герена“. Това се случи през 2009 година, когато треньор бе Емил Велев – Кокала, а Даниел Боримиров – спортен директор. Неочаквано обаче президентът на 26-кратния шампион на България Тодор Батков реши да отстрани и двамата въпреки спечелената титла. Съдбата на Боримиров последва и друга легенда на синия клуб – Георги Иванов. Той пък си тръгна сам след слабо 3-годишно управление. След напускането на Гонзо Иво Тонев „замрази“ позицията на спортно-технически директор.

Твърди се, че Даниел Боримиров ще се занимава с трансферната политика в клуба. В края на всеки полусезон наставникът на „сините“ ще прави списък с изпълнителите, които иска да има на разположение, а всичко останало ще се върши от Тонев, Боримиров и Дончо Донев. Самият Батков обаче все още не знае за намеренията на бившия шеф на „Локо“ (Сф).

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

;

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Гласят Даниел Боримиров за спортно-технически директор на ”Левски”"

  1. Bulgarorum   31.08.2012 at 3:43

    Борето е капацитет. Има какво да даде на Левски.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *