Босът на “Славия” Венцислав Стефанов затяга примката около треньора Кушев

Мартин Кушев

  Президентът на „Славия“ Венцислав Стефанов е поставил ултиматум на старши треньора Мартин Кушев, за да остане на работа в клуба. Той ще му даде още един шанс да се докаже като специалист, но за целта „белите“ не трябва да губят нито един мач до края на есенния дял на шампионата. В противен случай още при първата грешка младият специалист ще изхвърчи от „Овча купел“.

Кушев взе решение да се оттегли след поражението с 0:1 от „Ботев“ (Вр), което бе четвърто в последните пет двубоя. Президентът на „белите“ обаче не искал да разцентрова отбора с треньорска рокада и затова оставил бившия голмайстор.

Венцислав Стефанов

Също така Венци Стефанов нямал намерение да разочарова феновете, които очакват силен сезон от своя тим по случай 100-годишнината на клуба. Босът изискал както от играчите, така и от спортно-техническото ръководство „Славия“ да спечели поне Купата на България. Кушев обаче не бил сигурен, че това може да се постигне с наличните футболисти и според източници в клуба именно това е причината да си подаде оставката.

Освен това Стефанов категорично отказал да отпусне пари за селекция през зимата. Кушев искал да привлече няколко класни чужденци, с които да гони целите, поставени му от президента. Той обаче в прав текст му заявил, че пари за играчи, идващи като на почивка, няма. Освен това Венци бил категоричен, че „Славия“ разполага с отлични футболисти, които спокойно могат да триумфират с Купата. „Нямаш нужда от още играчи. Осигурил съм ти всичко. При нужда имаме отлични момчета от школата“, заявил Стефанов на наставника.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *