Кой победи в директния сблъсък между „Фермата“ и „Х Фактор“? Виж Тук:

АйлякаСлед дълга почивка и поднасяне на стари, често прегорели манджи, БТВ и Нова тв мощно изригнаха  в един и същи ден и час, за да си мерят рейтинга.

Едните изскочиха с аргарното риалити „Фермата“, а другите с „Х фактор“. Медиите,  които също спяха, станаха разногледи кого по-напред да следят и откъде ще се пръкне по-голяма сензация или глупост – който както иска, така да го разбира.

От „Фермата“ изскочиха с бивш полицай и бивш затворник, който бил заловен, докато пази реда да продава наркотици на мераклиите.

От Фактора им го върнаха с българче, родено в Германия, с ангелски глас и чаровна усмивка.

Иван и Андрей извадиха поредния си коз – бургазлия по прякор Айляка, който е известен с това, че го мързи и нищо не прави, освен да пие бира и да се радва на живота.

ЛесевХалваджиян не им остана длъжен и пусна в ефир безумно пеещ беззъб екземпляр Димо Лесев, който се явил на кастинг, за да си увеличи бройките в любовното тефтерче. Той успя да стресира дори Саня, като я покани на вечеря, а след това заскимтя в ефир, че певци много, но той е единственият, който умее да прави шоу и доказателство за това е умиращата си от смях публика в залата.

Опосумите извадиха от ръкава си адвокатка, чиято дъщеря харесвала момичета, та дамата отивала да копае в ефир, за да се бори за правата на различните. Странен начин на борба.

В това време й отговориха с танцуващ певец…

Борбата продължава.

Тази вечер започва „ВИП Брадър“ и телевизиите ще са хванат окончателно за гушите.

Да му мислят зрителите!

Comments

comments

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*