Стават чудеса! Алисия и Златка Райкова станаха първи приятелки! Виж Тук:

alisia-zlatka

Преди десет години се разрази един от най- грозните скандали в шоу средите. Златка Райкова нападна Алисия от ефира на „Горещо“, като я обсипа с долни епитети, и я нарече дори „лека жена“. Плеймейтката заяви също, че Валери Божинов й изневерява с нея.

Днес обаче Алисия и Златка са първи приятелки! Двете непрекъснато излизат заедно, признава фолк певицата. А сдобряването им тръгва от фризьорския салон на коафьора Ивайло Колев, при когото ходят и двете.

Дълги години грозната атака срещу Алисия тежеше много на Златка Райкова. Моделката не веднъж се опитваше да й се извини – както лично, така и публично. Тя се разкайваше, че тогава била млада, тъкмо станала известна и се вслушала в неподходящите хора. Според градската мълва, Златка срещнала Алисия в тоалетната на известно заведение и й се извинила на четири очи. Тогава фолк дивата не казала нищо и си излязла.

alisia-zlatka-raikova

Години по- късно се оказва, че ходят при един и същи фризьор и гримьор. Двамата признават, че много се стараели плеймейтката и фолк дивата да не се засичат. Но във фризьорския салон веднъж, срещата се оказала неизбежна. Коафьорът предупредил Алисия, че в момента при него е Райкова, но фолк певицата все пак дошла. Двете се разговорили и ледовете се пропукали.

Оттогава започнали да се виждат от време на време на кафе и с времето срещите им зачестили, а отношенията станали приятелски.

Наскоро Алисия участва във видео от фризьорския салон на известния коафьор. По едно време в кадър се появи Златка Райкова. Щом се видяха, двете се прегърнаха и се разцелуваха.

Плеймейтката не веднъж е признавала, че има доста срамни моменти от миналото си, за които съжалява, а историята с фолк певицата беше един от тях. Алисия пък показа, че е над нещата и не само прости на Златка, но я допусна в близкото си обкръжение.

Comments

comments

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*