Маги Бадер родила на 19, защото…Виж тук:

Маги хубаваМис Плеймейт 2016 Маги Бадер родила на 19 години, защото лекарите й казали, че това е единственият й шанс.

Преди това бях претърпяла две сериозни коремни операции – апендисит, който после довел до перитонит. Лекарите обясниха, че трудно ще имам деца, но се случи така, че забременях и то съвсем случайно. Дори не се посъветвах с приятеля си. Бях твърдо решена да родя. Една жена не бива да изпуска такъв шанс, без значение на колко години е. Майчинството е подарък, дар от Бога! И през ум не ми мина да правя аборт!

С бащата се оженихме и живяхме заедно три години, но после се разведохме. Той е поел своите отговорности към сина ни и детето ни расте щастливо, обичано и от двама ни. Запазихме едни прекрасни отношения, за което съм много благодарна.

Когато се кандидатирах за конкурса, чух много злобни подмятания – как можело да се правя на плеймейтка, след като вече съм била раждала. Едва ли има някоя девствена, която се явява на такъв конкурс, освен това поне пет от кандидатките също бяха майки. Беше доста неприятно, когато обявиха името ми като победителка. Нито една от съперниците ми не дойде да ми честити. Скриха се по съблекалните. Едни да плачат, други да злословят. После прочетох, че конкурсът бил нагласен, че някой ме бил пробутал, но това не е вярно. Журито просто гласува за мен.

Маги бебеОбожавам да се снимам гола, тъй като гледката е красива, няма нищо пошло, все пак това е списание „Плейбой“, а не някакъв по*но сайт. Не правя планове за бъдещето, не си търся богат съпруг, ако нещо има да става, то ще стане, призна Маги.

Плеймейтката откровено каза и кой е най-големият й недостатък. От време на време заеквала и запецвала на някои думи. Това се случило по време на игра на криеница, когато сестра й много я изплашила и тя буквално си глътнала езика от страх.

После ме лекуваха, но остана едно леко заекване, което при мен често от недостатък, се превръща в чар, призна красавицата.

Comments

comments

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

9 коментара

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*