Майка на 4 деца се гръмна в главата с пистолет!

Майка на 4 деца се гърми от отчаяние

За пореден път се доказа, че в България сме номер едно по самоубийства. Няма ден, в който да не ни съобщят за поредния суициден опит и вече това не е новина.

Но последното самоубийство потресе всички. Защото става дума за една жена, майка на четири деца. Отчаяната жена се простреляла в главата с газов пистолет в бургаския квартал Сарафово.

За щастие, като по чудо самоубийцата е оцеляла. Все пак частица от огнестрелното оръжие е попаднала в мозъка, но адекватната намеса на лекарите от МБАЛ Бургас я спасила.

линейка

Самоубийцата се казва Илияна Генова и е от Русе. Сигналът за инцидента е подаден от приятеля й с който жената се запознава в интернет. Полицаите откликнали на сигнала, заварили мъжът гол.

След разпит от униформените се разбрало, че той е македонец. Според него Илияна си писала със свой обожател в интернет. Той отишъл в другата стая, ядосан, но след малко чул изстрелите.

Отначало полицаите заподозрели чужденецът в опит за убийство, но натривките по ръцете му не дали положителен резултат. Разследването продължава.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/fSAN9PHZMns

Comments

comments

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Щото газовото стреля с въздух сигурно? Освен това Daimitar може да се гръмне с ловна пушка, пушка, автомат, картечница, топ, картечен пистолет тип узи 😉 че и прашка бе …

  2. То самоят факт е трагичен, че се стига до такива ситуации. От там нататък учудванията ви, че се грънмала с пистолет, та нямало ли с какво друго да се гръмне са изумителни за трезвомислещ човек. За садист да може да разсъждава така. Чудя се Dimitar към садистите спада.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*