Червения килим на наградите „Оскар“ 2015: най- добре и най- зле обречени звезди!

Червеният килим преди наградите „Оскар“ се следи винаги с по- голям интерес, отколкото същинската церемония. Нека прегледаме кои са най- добре облечените и съответно най- зле облечените звезди:

oskari- 2015

НАЙ- ДОБРЕ ОБЛЕЧЕНИ ЗВЕЗДИ:

Джулиан Мур в „Шанел от котюр“. Актрисата, която грабна „Оскар“- а за главна женска роля беше избрал чудесен тоалет за повода.

Розамунд Пайк в „Живанши“. Въпреки че не успя на спечели наградата за главна женска роля, актрисата изглеждаше зашеметяващо.

Розамунд Пайк
Розамунд Пайк

Еди Редмейн в „Александър Маккуин. Победителят в категорията за главна мъжка роля за превъплъщението си в „Теорията на всичко“ беше избрал дискретен и елегантен костюм.

Лупита Нионго в „Келвин Клайн“. За направата на тоалета са използвани над 6000 перли, които са шити на ръка.

Дженифър Анистън в „Ателие Версаче“. След като допусна сериозен гаф с облеклото си при раздаването на наградите „Златен глобус“, звездата от „Приятели“ най- после се поправи.

Кейт Бланшет в „Джон Галиано за Мейсън Маржиела“. Двукратната носителка на „Оскар“, както винаги, е една от най- елегантните дами.

Кейт Бланшет
Кейт Бланшет

Никол Кидман в „Луи Виутон“. Актрисата отново доказа безупречният си вкус към облеклото.

НАЙ – ЗЛЕ ОБЛЕЧЕНИ ЗВЕЗДИ:

Гуинет Полтроу в „Ралф и Русо“. Според модните спецове сладникаво- розовата рокля на акрисата не е нищо особено, а цветето на рамото е по- подходящо за някоя млада звезда на половината на годините й.

Джаред Лето в „Живанши“. Миналогодишният носител на „Оскар“ обикновено не допуска модни гафове, въпреки странните си модни решения понякога. Този костюм обаче определено не беше за него.

Скарлет Йохансон във „Версаче“. Основната критика към тоалета на актрисата е, че съчетанието от огромното колие и роклята изобщо не е удачна.

Скарлет Йохансон се изложи
Скарлет Йохансон се изложи

Рита Ора в „Маркеза“. Изключително лош избор.

Кийра Найтли във „Валентино от котюр“. Бременната актриса избра рокля, която й придаваше прекалено голям обем.

Фелисити Джоунс в „Александър Маккуин“. Звездата от „Теорията на всичко“ е изключително красива, но това определено не беше нейният тоалет.

Зоуи Салдана в „Ателие Версаче“. Въпреки че изглеждаше във форма след раждането на близнаците си, звездата от „Аватар“ беше избрала тоалет, който не й подхождаше нито като цвят, нито като кройка.

2 ОСОБЕНИ СЛУЧАЯ:

Джей Ло и съпругата на Робърт Дювал
Джей Ло и съпругата на Робърт Дювал

Дженифър Лопес в „Ели Сааб котюр“. Тоалетът на латино дивата беше зашеметяващ. Перфектната Джей Ло обаче допусна тежък гаф: още една звезда се появи с почти същата рокля – съпругата на Робърт Дювал. Дженифър Лопес прекали и с дълбоките деколтета.

Лейди Гага стана за смях
Лейди Гага стана за смях

Лейди Гага в „Адзенин Алая“. Въпреки че певицата отнесе доста подигравки заради странните си червени ръкавици, тоалетът  беше много красив.

 

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *