Чарлийз Терон е новото гадже на Шон Пен

Шон Пен и новата му любов Чарлийз Терон
Шон Пен и новата му любов Чарлийз Терон

Най-новата холивудска двойка – Шон Пен и Чарлийз Терон, вече не крие любовта си. Звездите още не са потвърдили, че са гаджета, но през последния месец са неразделни.

Двамата се появиха заедно първо на благотворително събитие на Шон Пен в Бевърли Хилс, с което се набираха средства за Хаити. Тогава не откъсваха очи един от друг и изглеждаха много влюбени. Не се посвениха да си разменят и целувки.

Шон Пен и Чарлийз ТеронСъщата вечер Шон запозна Чарлийз с майка си и дъщеря си. Това накара мнозина от присъстващите да се замислят дали пък актьорите не са се загаджили.

Този уикенд влюбените бяха забелязани да се държат за ръка усмихнати и щастливи. Дори дебнещите ги папараци не ги ядосаха, което е малко необичайно за бившия мъж на Мадона – той е известен с непоносимостта си към фоторепортери.

Пред обективите на журналистите Шон се показал като истински джентълмен. Той поднесъл букет на любимата си и й придържал вратата на колата.

53-годишният носител на „Оскар“ се разведе със съпругата си Робин Райт преди 4 години, а после имаше връзки с модела Петра Немцова и с колежката Скарлет Йохансон. 38-годишната Чарлийз пък не е имала сериозни отношения с мъж след раздялата си през 2010-а с ирландския си годеник Стюарт Таунсенд.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *