Мадона развя голотии заради простреляно от талибани пакистанче

Мадона

Мадона отново е във вихъра на просташки скандал. 54-годишната изпълнителка вбеси пакистанците с провокативно поведение на сцената. В Лос Анджелис, където бе един от последните концерти от турнето на Мадж, тя направи зашеметяващ стриптийз в защита на нападнатото от талибани 14-годишно момиче Маляля Юсуфзай.

Както по време на цялото си световно турне, така и в Лос Анджелис Мадона не се посвени да се разхвърля на сцената. 54-годишната звезда остана само по мрежесто боди което едва прикриваше прелестите й. Докато сваляше дрехите си, певицата обяви, че прави стриптийза в името на простреляната Маляля. Момичето бе нападнато миналата седмица, след като преди това стана световноизвестно с позицията си, че и девойките трябва да имат право да учат.

14-годишната Маляля водеше блог, който често бе цитиран от световните медии. Опитът за покушение срещу нея дълбоко разстрои обществеността в Пакистан и успя да привлече нови симпатизанти към каузата й.

След като неотдавна нарече Обама „черен мюсюлманин“ и защити рускините от „Пуси Райът“, този път Мадона реши да привлече внимание към Юсуфзай. След като остана само по сутиен и прашки на концерта си в Ел Ей, изпълнителката обяви, че се моли за оздравяването на тийнейджърката и на нея посвещава голото си изпълнение.

Уви, вместо да спечели симпатии, блондинката си навлече гняв. Голотата й предизвика грандиозен скандал в Пакистан, а подразни и по-консервативните й фенове. Зрители на концерта й настояха поп дивата да се извини за неприличното си поведение. В мрежата също заваляха протести и заплахи срещу Мадж заради крайно нетактичното й и скандално разсъбличане.

„Това е опит за евтина реклама и трупане на популярност на гърба на едно дете“, възмущават се пакистанците. Мнозина от тях дори смятат, че певицата не заслужава прошка след гаврата си с простреляното момиче.

„Мадона си мисли, че за да привлече внимание към себе си, трябва да прегърне със скандал някоя благородна кауза. Първо се вдъхнови от „Пуси Райът“. След това се съблече заради феновете в Истанбул и срещу църквата в Рим. А последното й шоу направо я сравни със земята. Кому бе нужна такава демонстрация?!“, коментират в западните издания. И допълват, че с поведението си блондинката ще си навлече гнева на ислямския свят и това може да й коства само проблеми.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *