Мадона остана без гадже!

Мадона и Брахим вече не се понасят

  Сериозни лични драми изживява в последните седмици Мадона. Поп звездата се скара с младото си гадже – танцьора от балета й Брахим Зайбат, и в момента отношенията им са силно обтегнати. Според запознати кризата във връзката им е толкова голяма, че е въпрос на време двамата да се разделят.

54 годишната Мадж, за която се мълви, че догодина пак ще пее у нас, е напът да остане сама заради ангажиментите по световното си турне. Напоследък тя е преуморена и трудно сдържа нервите си. Поп звездата редовно избухва пред близките си, които едва понасят лошия й нрав предпочитат да я отбягват.

„Вечно е недоволна и сприхава. Преди обяснението беше, че е такава заради високия си професионализъм, но истината е, че е просто заядлива.

Кара се на всеки и за всичко, дори гаджето си не жали. На Брахим пък взе да му писва мнението му да няма никакво значение за нея“, разкриват от антуража на изпълнителката.

Пресата зад океана твърди, че наскоро между звездата и любовника й имало сериозно спречкване, при което за пръв път танцьорът извисил глас на блондинката. Мадона си навлякла гнева на мъжа си с уволнението на негов приятел – Лилоу. Последният и Брахим са много близки от доста време, а и работят рамо до рамо в екипа на турнето.

Лилоу вярвал, че е незаменим за шоуто на Мадж, и си позволил да я сюрпризира с неочаквана новина. Той й съобщил в по-следния момент, че има намерение да пътува до Франция, за да посети религиозен фестивал. Щял да липсва цяла седмица.

„Лилоу замина, но Мадона го предупреди да не се връща изобщо при нея. Беше бясна и не прие никакви аргументи, дори и тези на Брахим. Обикновено тя се съобразява с гаджето си, но не и този път. Сега има голямо напрежение зад кулисите.

За това допринася и умората, която е налегнала всички, включително и Мадж“, споделя човек от антуража на певицата пред британския таблоид „Сън“.

Междувременно кралицата на попа изпадна и в още една критична ситуация. На 27 октомври освиркаха Мадона на концерта й в Ню Орлиънс. Публиката възнегодува, защото по време на спектакъла Мадона открито агитира хората да гласуват на предстоящите президентски избори за Барак Обама.

„Не ми пука за кого пускате бюлетина, стига това да е Обама. Отивайте да дадете своя вот!“, изцепи се звездата, а най-върлите републиканци сред зрителите демонстративно си тръгнаха от концерта й далеч преди края му.

 

Мадона и Лурдес

Купува апартамент на щерка си за ЧРД

Мадона може и да не се държи добре с гаджето си, но към децата си е изключително грижовна. Тези дни стана ясно, че звездата е купила на голямата си дъщеря Лурдес апартамент в Ню Йорк по случай нейния 16-и рожден ден. С този жест певицата искала да покаже на щерка си колко много й се доверява.

Тийнейджърката още не бързала да се мести в новия си дом, защото първо трябвало да го обзаведе. Апартаментът се намира на само на няколко пресечки от резиденцията на Мадж в Манхатън, намиращ се в близост до Кабала центъра, който звездите редовно посещават.

Още не е ясна цената на имота, но сградата е добре охранявана с фитнес зала и басейн.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *